Gemeente Eindhoven

Praat mee over de welzijnsaccommodaties

Het project Welzijnsaccommodaties, afgekort PAC, is bedoeld om nieuw beleid te ontwikkelen voor onze welzijnsaccommodaties in het algemeen en in het bijzonder voor de 43 vrijetijdsaccommodaties. Het college van burgemeester en wethouders wil alle organisaties, die belanghebbend zijn, de gelegenheid geven om deel te nemen aan PAC. Als eerste stap wil het college overeenstemming bereiken over welke problemen moeten worden opgelost. De gemeente zal een notitie schrijven, waarin de belangrijkste problemen met onze welzijnsaccommodaties worden beschreven. Het college wil weten of de belanghebbende organisaties het met deze notitie eens zijn. Als overeenstemming bestaat over de problemen, zal vervolgens een oplossingsrichting worden aangegeven. Ook over deze oplossingsrichting zal uw mening worden gevraagd.

Aanmelding
Verenigingen of stichtingen, die willen deelnemen aan PAC, kunnen zich tot 1 februari 2002 schriftelijk aanmelden bij: gemeente Eindhoven
Projectleiding PAC/sector Welzijn
Postbus 2358, 5600 CJ Eindhoven.
Na uw aanmelding ontvangt u bericht over de procedure. Voor inlichtingen over het project kan contact worden opgenomen met de projectleider, de heer W. Leunissen, sector Welzijn van de gemeente Eindhoven, tel. 238 28 54.