Gemeente Oud-Beijerland


* * * * *

Burgemeester en Wethouders van Oud-Beijerland geven kennis van het feit dat het college van burgemeester en wethouders van plan is om met toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het geldende bestemmingsplan en bouwvergunning te verlenen voor:


-het vergroten van een woning aan de Ravenswey 46;
-het vergroten van een woning aan de Pieter de Hooghlaan 51.
De desbetreffende stukken liggen met ingang van 11 januari 2002 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de dienst Ruimte in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 (geopend op werkdagen van 09.00 - 12.30 uur en volgens afspraak). Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk zijn zienswijze tegen het verlenen van vrijstelling naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland, Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland.


* * * * *

Op 5 november 2001 heeft de gemeenteraad als onderdeel van de gemeentebegroting 2002- de bijstelling van het MUP 1999-2002 vastgesteld. In het MUP wordt aangegeven welke milieuactiviteiten het komende jaar door de gemeente worden opgepakt De gemeenteraad heeft op 17 december 2001 het milieujaarverslag 2000 vastgesteld. In het jaarverslag wordt gerapporteerd over de uitvoering van het MUP voor het jaar 2000 en andere uitgevoerde gemeentelijke activiteiten op milieugebied in het afgelopen jaar (aantal bedrijfscontroles, aantal verleende milieuvergunningen, hoeveelheid gebruikte bestrijdingsmiddelen, voortgang diverse milieuprojecten enzovoorts). De genoemde stukken liggen voor een ieder ter inzage in de gemeentelijke leeshoek in de algemene bibliotheek in De Lindenhoeve, Steenenstraat 50, of in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 bij de receptie.
Mocht u vragen hebben over de stukken dan kunt u contact opnemen met de heer R.G. Horijon van de afdeling openbare werken, doorkiesnummer 646690.

U kunt het document bekijken of downloaden door op het icoontje te klikken.