Ingezonden persbericht

APS: Gemakkelijk en voordelig reizen als employee benefit

TRAVEL24.COM

09-01-2002 13:01

Dit is een origineel persbericht.

Persbericht 02/004

Gemakkelijk en voordelig reizen als employee benefit

De heer Albert Smit, commercieel directeur van IntraStore, en de heer Tom Roefs, general manager van de Nederlandse vestiging van het Duitse beursgenoteerde on-line reisbureau Travel24.com hebben op 7 januari 2002 een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de levering van reisvoordeel en gemak aan werknemers. IntraStore is een van de belangrijkste leveranciers van Work/Life solutions. Via de unieke software kunnen werkgevers via hun Intranet diverse toepassingen, speciale producten en tijdsbesparende diensten aan hun medewerkers aanbieden. IntraStore werkt reeds samen met o.a. Albert Heijn, Al Capone's, Palthe, Bol.com en Delicatessenhuis. 'Op het gebied van reizen hebben wij in Travel24.com een betrouwbare partner gevonden' aldus Smit. 'In Duitsland hebben wij enorm veel ervaring met het aanbieden van onze reisproducten via Intranet' zegt Roefs. 'Met name de samenwerkingen met Audi en Burda zijn zeer succesvol en ook in Nederland zien wij hier grote mogelijkheden voor de toekomst. De overeenkomst met IntraStore zal dat gaan bewijzen.' Travel24.com presenteert haar producten en b2b-oplossingen op de Vakantiebeurs in Utrecht van 8 tot 13 januari.

Profiel Travel24.com

Travel24.com Nederland is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Travel24.com AG, het leidende Duitse reisportaal, dat meerdere awards voor haar producten en prestaties van de vakpers ontvangen heeft. Voor meer informatie hier omtrent, verwijzen wij u graag door naar de persberichten op onze website www.travel24.com. De Travel24.com internet reisbureaus in Duitsland, Nederland en Spanje versmelten de belangrijkste componenten 'uitgebreide reisinformatie' en 'compleet aanbod' met doelgericht, gebruikersvriendelijk ontwikkelde software en bieden daardoor een volledig nieuwe kwaliteit in reisplanning en reisboeking aan. Het daarnaast geboden persoonlijk advies door de reisagenten van het eigen call center geeft vertrouwen en de noodzakelijke zekerheid. Daarmee voeren de Travel24.com internet reisbureaus de wereldwijde expansie met geselecteerde media- en technologiepartners aan.

Profiel IntraStore

IntraStore biedt een compleet Work/Life platform waarmee werkgevers een sterkere band kunnen realiseren met hun werknemers. Via het IntraStore platform kunnen werknemers profiteren van speciale aanbiedingen, zoals bijzondere weekendarrangementen, een cadeau- en bloemenservice of een tijdsbesparende stomerijservice. Ook kunnen ze kortingen krijgen op bijvoorbeeld pret- en recreatieparken. Desgewenst kan het thuisfront meeprofiteren. Dankzij hun werkgever besparen werknemers zo tijd en geld. Dat werkt extra prettig en komt de productiviteit ten goede. IntraStore biedt additionele intranetapplicaties voor informatie-uitwisseling met werknemers zoals bedrijfsenquetes, een ideeenbus of een personeelswinkel, alsmede standaard toepassingen voor het opzetten van carpooling en interne interessegroepen. Ook dit verhoogt de betrokkenheid van en daarmee de band met werknemers. De diensten worden aangeboden in samenwerking met betrouwbare A-merk leveranciers, en zijn in Nederland operationeel bij onder andere PricewaterhouseCoopers en Exact. IntraStore richt zich op bedrijven die willen behoren tot de Beste Werkgevers, en is een werkmaatschappij van het Nederlands / Duitse SchoellerWavinSystems NV.


Noot voor de redactie/