QUALITY CUISINE

Quality Cuisine wint Horecava Award met 'Potato Boat'

Langs deze weg ontvangt u het persbericht dat melding maakt van onze jongstleden behaalde Award.

Quality Cuisine BV en Limburg Patisserie BV ontwikkelen en verkopen een exclusief pallet diepgevroren gebak en hartige produkten. Ons bedrijf mocht de prestigieuze Horecava Innovation Award in de categorie Food & Beverage in ontvangst nemen voor een van onze nieuwe produkten; de Potato Boat, als onderdeel van een compleet menu bestaande uit:

- meerdere voorgerechten

- hoofdgerechten

- hartige snacks.

Dit produkt is gebaseerd op de oerhollandse aardappel en fungeert als een kwalitatief uitstekende drager voor diverse smaakvolle vullingen uit de wereldkeuken. De Potato Boats zijn op een eenvoudige manier te gebruiken in zowel:

- oven

- magnetron

- friteuse

De Potato Boats zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten, gepaneerd en ongepaneerd en zowel leeg als afgevuld.
Een deskundige, onafhankelijke jury beoordeelde de 130 -inzendingen op hun innovatieve waarde. Een belangrijk beoordelingscriterium was in hoeverre het product leidt tot efficiënter, makkelijker en of veiliger werken. Ook het financiële aspect is van belang: werkt het product kostenbesparend en/of omzetverhogend?

Graag willen wij u uitnodigen voor een presentatielunch op vrijdag 11 januari om 12.00 uur, Swalmerstraat 51 te Roermond, waarbij wij ons produkt uitvoerig zullen presenteren en u de nodige informatie zullen overhandigen omtrent dit unieke convenience concept geschikt voor professionele catering, horeca, restaurants en consumentenmarkt. Wij zien uw bezoek met belangstelling tegemoet en beloven u op voorhand dat u deel uitmaakt van een unieke gelegenheid.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met De heer Teeuwen, directeur, telefoon 06-55308850. Ook kunt u ons nog tot en met donderdag 10 januari bezoeken op de Horecava, stand 08017.

P.S. Graag een bevestiging van uw bezoek per fax: 0475-319195


09 jan 02 14:13