TV INDUSTRY

Zelfstandig deel Cameo Media wordt TV Industry

Na de verkoop van Cameo Support BV, producent van Hart van Nederland en Het Nieuws voor SBS6, zal de programmaproductieonderneming van de Cameo Media Groep (Track Television BV) een zelfstandige doorstart maken onder de naam TV Industry.

Onder leiding van de nieuwe directie, Erwin de Kruiff en Ramon van der Waart zal TV Industry zich ten doel stellen als onafhankelijk tv producent te opereren in de nationale televiesie markt.

TV Industry is nu o.a. producent van de uiterst succesvolle tv registraties en journaals van het Embassy Darttournooi, Het reportage programma Ton, van Ton van Royen en het dagelijkse programma 'Explosief van SBS6'. Ook werden er programma's geproduceerd als World Solar Challenge(RTL5), De Nationale Muntenjacht (RTL4), Tinus, Tinus - een documentaire over wielrenster Leontien van Moorsel- (AVRO) en de uitreiking van het Gouden Beeld -The Acadamy Awards- (TROS).

Erwin de Kruiff is afkomstig van De Cameo Media Groep alwaar hij CFO was, Ramon van der Waart is sinds drie jaar werkzaam geweest als gedelegeerd producent van diverse Cameo Producties. De nieuwe directie zal op korte termijn tevens eigenaar worden van de onderneming.

Directeur van de Cameo Media Groep BV, Marck Feller, zal nadat het eigendom is overgedragen, betrokken blijven als creatief adviseur van TV Industry.

Met de verkoop van Cameo Support BV en de overname van het programmaproductiebedrijf (Track Television BV) is een einde gekomen aan de activiteiten van Cameo Media Groep BV.

Naam: TV Industry
Activiteiten: Productie van TV Programma's
Vestigingsplaats: Amsterdam
Directie: Ramon van der Waart, Erwin de Kruiff
Aantal medewerkers: 50

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ramon van der Waart, via telefonnummer 020-5222 780.


09 jan 02 14:47