Gemeente Oegstgeest

Vergunningen

Binnengekomen aanvragen kapvergunningen:
- Homeruslaan 6: 1 Metasequoia Glyptostroboldes, de reden voor de aanvraag is dat de boom te groot is geworden voor de voortuin. De boom staat erg dicht tegen de erfgrens waardoor de gasleiding van de buren aangetast en beschadigd dreigt te worden.
- R. Holpad: 5 Robinia, in gazon bij NUON kast. Wegens slechte staat wordt de boom vervangen.
- C. Dopperlaan: 1 Acer Platanoides 'Globosum', bij de speelplaats. Wegens opdrukkende wortels.
- Grunerielaan 36: 1 Pyrus Calleryana 'Chanticleer'. Wegens slechte staat wordt de boom vervangen.
- Ridderspoorlaan 8-10-12: 3 Acer Pseudoplatanus 'Rotterdam'. Wegens slechte staat wordt de boom vervangen.
- Vincent van Goghlaan 28: 1 Sorbus Intermedia. Wegens slechte staat wordt de boom vervangen.
- C. Fabritiuslaan: 2 Prunus Serralata, voor de ingang en op de speelplaats in het plantsoen. Wegens slechte staat wordt de boom vervangen.

- C. de Bourbonlaan tegenover nr. 2: 1 Crataegus Oxyacantha 'Paul's Scarlet'. Wegens slechte staat wordt de boom vervangen.
- Warmonderweg: 6 Tilia Europaea. Wegens slechte staat wordt de boom vervangen.

- Koninginnelaan 25: 1Prunus Crasifera 'Atropurpurea'. Wegens slechte staat wordt de boom vervangen.

Ingekomen melding
Gemeente Oegstgeest, jaarlijkse inboet voor diverse kleinere bomen die in slechte staat verkeren en vervangen zullen worden.

De aanvragen van kapvergunningen liggen ter inzage van 8.30 uur-12.30 uur bij mw L. Smit van de afdeling VROM, tel.(071) 51 91 756.

Verleende drank- en horecavergunning
- aan voetbalvereniging UDO te Oegstgeest voor de inrichting Van Houdringelaan 15. De aanvraag en de verleende vergunning liggen ter inzage bij de heer F. van Rijn van de afdeling Burgerzaken, tel. (071) 51 91 785.

Op grond van de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende tegen een besluit van het college van burgemeester en wethouders bezwaar maken. Uw bezwaarschrift kunt u binnen 6 weken na publicatie zenden aan College van burgemeester en wethouders van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.