Gemeente Boxtel


vergoedingen bijna verdubbeld !
Kerstboominzameling

20 eurocent per boom
woensdag 9 januari 2002
De jaarlijkse kerstboominzameling in Boxtel en Liempde wordt gehouden op woensdagmiddag 9 januari. Ook dit jaar worden de ingezamelde kerstbomen niet verbrand maar gecomposteerd. Op woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur wachten medewerkers van de afdeling Openbare Werken op 14 plaatsen in Boxtel, Lennisheuvel en Liempde op de kerstbomen die uit de directe woonomgeving worden gebracht.

Door de invoering van de euro wordt niet meer een kwartje per ingeleverde kerstboom betaald maar 20 eurocent. Iedereen die een kerstboom brengt krijgt dus meteen 20 eurocent en ook nog een lot. Dus 5 bomen brengen is 1 euro vangen. Met het lot maak je kans op een van de vijf prijzen van 20 euro. Vorig jaar was het winnende lot 25,- waard.

De bijdragen zijn door de gemeente verhoogd om de inzameling nog verder te stimuleren. De vijf winnende lotnummers worden bekendgemaakt in deze rubriek van donderdag 10 januari.

inzamelplaatsen Boxtel en Liempde Op de volgende plaatsen kunt u op woensdagmiddag 9 januari tussen 13.00 en 15.00 uur kerstbomen inleveren:


1. Baandervrouwenlaan tegenover de Keizerstraat
2. De Walpoortschool
3. Corpus nabij de speelvoorziening
4. Breukelsplein
5. Duinendaal bij het Processiepark
6. Gemeenschapshuis De Rots, Nieuwe Nieuwstraat
7. Hendrik Verheeslaan tegenover de Populierenlaan
8. Beneluxlaan nabij Dommeloord
9. Albinonistraat bij de basisschool De Beemden
10. De Beukums tegenover basisschool De Brink
11. Munsel bij De Voetboog nabij de speelvoorziening
12. Lennisheuvel bij gemeenschapshuis De Orion
13. Liempde: Akkersrijt 9, achter de garage van Bekkers
14. Liempde bij de kiosk in het Concordiapark.
Heb je veel kerstbomen, vanaf 50 stuks, bel dan op woensdagmorgen, tel. 617910, en geef je adres door. De gemeente haalt dan bij je thuis de kerstbomen op. Zorg er wel voor dat de bomen langs de weg liggen zodar de vrachtwagen van de gemeente erbij kan. De kerstboominzameling is er voor de jeugd en particulieren. Het is niet de bedoeling dat via deze inzameling 'bedrijfsmatige' kerstbomen worden afgevoerd. Houdt woensdagmiddag 9 januari van het nieuwe jaar dus vrij voor deze mooie groene klus.