DAVID CHADWICK BENOEMD TOT CEO VAN PRIORITY TELECOM

Amsterdam, 9 januari, 2002 Priority Telecom N.V. (Euronext Amsterdam: PRIOR), maakt bekend dat David Chadwick, Chief Operating Officer van Priority Telecom, is benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van de onderneming. Hij vervangt Chris Rooney die besloten heeft met zijn familie terug te keren naar de Verenigde Staten en een senior managementfunctie te aanvaarden bij een vooraanstaande Amerikaanse onderneming. David Chadwick heeft een belangrijke rol gespeeld bij de beursintroductie van Priority Telecom en is de drijvende kracht achter verschillende succesvolle projecten die zijn opgezet om de winstgevendheid van de onderneming te verbeteren. David Chadwick heeft sinds 1998 verschillende management posities vervuld bij Priority Telecom en de ondernemingen waaruit Priority Telecom is ontstaan. Voordat David Chadwick in dienst kwam bij Priority Telecom was hij een senior manager bij Raytheon Company. Hij is een voormalige kolonel van de Amerikaanse Marine en heeft meer dan 25 jaar telecomgerelateerde ervaring.

John F. Riordan, Voorzitter van de Raad van Commissarissen: "Chris Rooney heeft met succes van Priority Telecom een zelfstandige onderneming gemaakt, genoteerd aan Euronext Amsterdam met een volledig gefinancierd business plan. Wij bedanken Chris Rooney voor zijn zeer waardevolle bijdrage aan de groei van Priority Telecom en wensen hem alle succes bij de voortzetting van zijn imposante carrière.

De Raad van Commissarissen en ikzelf hebben nauw samengewerkt met David Chadwick in zijn vorige functie als COO en lid van de Board of Management van Priority Telecom. Wij hebben een groot vertrouwen in zijn leiderschap en zijn ervan overtuigd dat David de succesvolle groei van Priority Telecom zal voortzetten"

David Chadwick neemt de functie van CEO over op een moment uitstekend is gepositioneerd voor verdere beheerste groei in haar kernmarkten. Hij wordt ondersteund door een goed uitgebalanceerd, sterk en ervaren management team.

David Chadwick, 52, en zijn gezin wonen in Amsterdam.

Priority Telecom N.V.

Priority Telecom, gevestigd in Amsterdam, is een aanbieder van telecommunicatiediensten voor de zakelijke markt die zich voornamelijk concentreert op haar belangrijke stedelijke markten in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Priority Telecom levert high speed internet toegang, private data netwerken, op maat gemaakte netwerkdiensten en spraakdiensten aan meer dan 7.200 zakelijke klanten. Priority Telecom richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten en stedelijke en nationale telecommunicatieaanbieders en maakt hierbij optimaal gebruik van haar fijnmazige stedelijke glasvezelnetwerk en haar ervaren lokale salesteams. Priority Telecom is genoteerd aan Euronext Amsterdam met het symbool "PRIOR". Priority Telecom is een geconsolideerde dochtermaatschappij van United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC; NASDAQ: UPCOY). Nieuws en informatie is te vinden op www.prioritytelecom.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Priority Telecom N.V.
Marc Eilering
Manager Corporate Development

Tel: 020 - 778 2760
E-mail: investor.relations@prioritytelecom.com
Priority Telecom N.V.
Robert-Jean Lousberg
Managing Director Corporate Development &
Strategy
Tel: 020 - 778 8600