Ingezonden persbericht

Nieuwe intranetoplossing voor het MKB

HILVERSUM, 20020109 -- Speer IT heeft een standaard intranetoplossing voor bedrijven vanaf 10 medewerkers ontwikkeld: BusiBase. BusiBase is een modulair opgebouwd intranet, dat qua vormgeving aangepast kan worden aan de gewenste bedrijfshuisstijl. De modules beslaan verschillende bedrijfsinformatiestromen en kunnen probleemloos afzonderlijk van elkaar worden ingezet. Voor specifieke bedrijfswensen is maatwerk mogelijk.

Steeds meer bedrijven beschouwen een bedrijfsintranet als middel om informatie en kennis binnen het bedrijf op een efficiënte wijze te ontsluiten. Het belangrijkste struikelblok bij de besluitvorming rond een intranet, zijn echter de kosten voor ontwikkeling.

Speer IT ondervond in verschillende intranetprojecten, dat aan een goed functionerend intranet steeds eenzelfde fundament ten grondslag ligt. Dit fundament is vertaald naar een breed toepasbaar intranet: BusiBase. Het generieke karakter van BusiBase maakt het mogelijk te besparen op de ontwikkelkosten van een bedrijfsintranet.

BusiBase is opgebouwd uit afzonderlijke functionerende modules, waarin verschillende aspecten van bedrijfsinformatie worden beheerd (bijvoorbeeld relatiebeheer en urenregistratie). De lay-out van BusiBase kan worden aangepast aan de eigen bedrijfshuisstijl. Een combinatie van modules en aangepaste vormgeving resulteert in een bedrijfseigen intranet, gebaseerd op proven technology.

Op www.busibase.com staat meer informatie over BusiBase, inclusief de prijsstelling. Via de site kan ook toegang verkregen worden tot een demoversie.



Ingezonden persbericht