InnoConcepts

PERSBERICHT Capelle a/d IJssel, 11 januari 2002

InnoConcepts sluit samenwerkingsverband
en krijgt notering op Officiële Markt


---

InnoConcepts sluit samenwerkingsverband met CartoSeal de Witt

InnoConcepts en CartoSeal de Witt uit Drunen hebben een samenwerkingsverband gesloten voor de exploitatie van InnoConcepts' gepatenteerde sluitsysteem voor plastic zakken. Binnen de samenwerking zal InnoConcepts zich via haar Amerikaanse dochteronderneming InnoSeal Inc. richten op de marketing en verkoop van dit sluitsysteem in Noord-Amerika. CartoSeal de Witt zal zorgdragen voor de verkoop in de rest van de wereld. InnoConcepts en CartoSeal de Witt verwachten door de samenwerking een verdere groei van de sealer activiteiten te kunnen bereiken.

Door de samenwerking heeft InnoConcepts op haar inspanningen van de afgelopen jaren in de sealer activiteiten kunnen kapitaliseren, terwijl zij tevens blijft profiteren van de groei in de komende jaren. Het sluiten van het samenwerkingsverband heeft naar verwachting een positieve invloed op de winst per aandeel van InnoConcepts in de komende jaren.

InnoConcepts bevestigt hierbij de eerder uitgesproken verwachting dat de nettowinst per aandeel over 2001 minimaal zal verdubbelen ten opzichte van 2000.

InnoConcepts krijgt notering op Officiële Markt
InnoConcepts en Euronext zijn overeengekomen dat InnoConcepts met ingang van 15 januari 2002 genoteerd zal zijn op de Officiële Markt van de effectenbeurs van Euronext Amsterdam.

Profiel InnoConcepts

InnoConcepts is een marketingorganisatie die mondiaal een brug slaat tussen innovaties en de markt. InnoConcepts onderscheidt zich hiermee van financiële partijen, die vaak alleen kapitaal verstrekken, en commerciële partijen, die meestal onvoldoende infrastructuur bezitten om ruimte te geven aan innovaties. De ruime ervaring in de marketing van innovatieve producten en technologieën, de financiële slagkracht alsmede het uitgebreide netwerk geven InnoConcepts een aanzienlijk voordeel bij het realiseren van succesvolle marktintroducties.

InnoConcepts heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten, Canada en Hong Kong. In Azië heeft zij verder diverse partnerships met lokale partijen. Distributie en licensering van haar producten en technologieën vinden plaats naar meer dan 25 landen.