Gemeente Emmen

11-01-2002

Parkeren Wenning gesloten
200 nieuwe gratis parkeerplaatsen aan Kerhoflaan

Met ingang van vandaag beschikt het centrum over 200 nieuwe parkeerplaatsen waar gratis kan worden geparkeerd. De ingang van het parkeerterrein -Parkeren D- bevindt zich direct rechts over het spoor aan de Kerkhoflaan (gezien vanuit het centrum). Het is de bedoeling dat Parkeren D in de toekomst ook gratis blijft.

Gratis parkeren op het terrein Parkeren D is beschikbaar gekomen omdat de aanleg van de nieuwe riolering en de herstratingsactiviteiten aan de Zonneweg en de omgeving van de Oosterstraat zijn afgerond.

Wenning gesloten
Het parkeerterrein Wenning is vanaf vandaag afgesloten. Beide ingangen zijn gesloten door middel van zandhopen. De sluiting is het gevolg van het gereed komen van de (betaald) parkeerterreinen Willinkplein noord en zuid. Ook in de parkeergarage onder de Myriadeflat kan tegen betaling worden geparkeerd. Het tijdelijke parkeerterrein aan de Kerkhoflaan (gratis) tegenover het kerkhof blijft voorlopig nog open totdat de bouwactiviteiten daar zullen beginnen. Verwacht wordt dat dit nog voor de zomer zal zijn.


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2002 Gemeente Emmen