KPN NV

KPN Telecom neemt maatregelen voor MxStream-klanten

11 januari 2002

KPN Telecom gaat in mei voor klanten met een MxStreamBasic-aansluiting de upstream-snelheid verhogen van 64 kB naar 128kB. Met deze maatregel komt KPN Telecom tegemoet aan de wens van zijn klanten om upstream over meer snelheid te beschikken dan nu het geval is. Dit is uit recente klantonderzoeken gebleken.

Klanten die korter dan een jaar geleden een MxStream-aansluiting hebben genomen en deze voor 1 februari op willen zeggen als gevolg van de aangekondigde tariefsverhoging, kunnen hun modem terugsturen naar KPN Telecom. Afhankelijk van de aansluitdatum zal KPN Telecom dan tot 75 % van de aanschafkosten van het modem vergoeden. Met deze maatregel wil KPN Telecom zijn klanten tegemoet komen die kort geleden hebben geïnvesteerd in een MxStream-aansluiting en als gevolg van de tariefsaanpassing hun aansluiting willen opzeggen.

Maand waarin modem geleverd isPercentage vergoeding Oktober 2001 t/m januari 200275 %
Juli t/m september 200150 %
Januari t/m juni 200135 %

Portokosten zijn ook voor rekening van KPN Telecom. De details van deze regeling zijn voor klanten terug te vinden op www.mxstream.nl.

KPN Telecom heeft onlangs aangekondigd zijn tarieven voor MxStream-abonnementen te wijzigen. De reden hiervan is dat Mxstream met de oude abonnementsprijzen en met name het handhaven van het gekozen kwaliteitsniveau, in de toekomst niet langer een renderende dienst zou zijn.


---

Noot voor de redactie,

KPN NV