Ingezonden persbericht

KORTOM internetcommunicatie
www.kortom.nl
3511 RH Utrecht

Utrecht 11 januari, 2002

Persbericht

+++

Altijd raak dankzij je filmsmaak!
Moviedating.nl, Nederlands jongste datingsite online

UTRECHT Nederland heeft er een zeer speciale datingsite bij; Moviedating.nl Moviedating is gericht op Nederlandse (oudere) jongeren, die door middel van hun favoriete films in contact willen komen met gelijkgestemde zielen. Moviedating.nl is eigenlijk een soort contactadvertentie: met één groot verschil, men selecteert en wordt geselecteerd op filmsmaak.

Alles draait bij Moviedating.nl om films, acteurs & actrices, regisseurs, quotes en soundtracks. Volgens de makers van de site zegt filmsmaak veel over iemand. Een liefhebber van Arnold Schwarzenegger films heeft een andere persoonlijkheid dan iemand die een film met Kevin Spacey verkiest. Demi Moore of Cameron Diaz?

Op de site maakt de bezoeker zijn smaak en enkele andere gegevens zoals leeftijd en woonplaats kenbaar. Op die manier vormt hij/zij een profiel. Vervolgens is het mogelijk de profielen van de ideale 'moviedate' door te zoeken. Hoe meer films, acteurs en actrices in deze zoektocht ingevuld worden, hoe meer kans om de ultieme moviedate te vinden.

Verder persoonlijk contact (een bioscoop afspraakje en alles wat daaruit uit verder groeit) is helemaal in eigen hand. Natuurlijk is het profiel op een later tijdstip altijd te veranderen en is het mogelijk om, als een perfecte date gevonden is, de advertentie te verwijderen.

Moviedating.nl is een initiatief van het Utrechtse internetcommunicatiebureau KORTOM (www.kortom.nl). KORTOM heeft als doel goed bezochte sites van morgen te verwezenlijken. In opdracht van derden of op eigen initiatief.

+++ Einde persbericht +++

Nadere informatie is te verkrijgen bij:

KORTOM internetcommunicatie
Mark van Meurs en Maarten Bom

Willemstraat 41
3511 RH Utrecht
030-2421080
info@kortom.nl
www.kortom.nl