Ingezonden persbericht

Persbericht

AssistPSA onderkent belang portals met participatie in PSA Information Center.

Voor marketing doeleinden en leadgeneratie is het belang van het web onmiskenbaar aanwezig. Als toonaangevend leverancier van PSA systemen heeft AssistPSA zich aangesloten bij het PSA Information Center. Hierdoor verkrijgt AssistPSA een plaats binnen een sterk PSA portal waarbij potentiële gebruikers op Nederland gerichte informatie over PSA kunnen verkrijgen.

AssistPSA Nederland b.v. is met ingang van 1 januari 2002 één van de participanten in het PSA Information Center project van ADES Managementstrategieën. Daartoe werken verschillende leveranciers (concurrenten) van oplossingen, diensten en producten die op de Nederlandse markt opereren samen in een platform, hetgeen uniek genoemd mag worden.

Kern van het PSA Information Center is de portal (www.psainfo.nl) met daaromheen een aantal diensten voor zowel aanbieders als afnemers van PSA diensten en oplossingen. Doelstellingen van het PSA Information Center zijn:

Het acroniem PSA en de filosofie erachter evangeliseren. Vraag en aanbod op elkaar afstemmen, omdat het aanbod van PSA-oplossingen nog erg ondoorzichtig is. Het PSA Information Center hoopt deze markt transparanter te maken.

ADES Managementstrategieën is een organisatieadviesbureau voor de overheid, non-profit en kennisintensieve organisaties met een speciale focus op rendementsverbeteringen in de professionele en maatschappelijke dienstverlening. Veel van onze relaties werken projectmatig.

AssistPSA Nederland b.v. is een enige Nederlandse leverancier van een volledig geïntegreerd Professional Services Automation (PSA) pakket. Het pakket wordt in Barneveld ontwikkeld op basis van een menscentrisch benadering in de ondersteuning. AssistPSA heeft in Nederland klanten binnen de onderwijsbegeleidingsdiensten, ingenieursbureaus, onderzoeksinstellingen en adviesorganisaties. Zij richt zich voornamelijk op het middenbedrijf binnen de kennisintensieve projectgestuurde organisaties.

Voor de redactie:


Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot :

ADES Managementstrategieën          AssistPSA Nederland b.v..
Nieuwlandseweg 28               Veemweg 17
3824 XT  Amersfoort             3771 MT Barneveld
tel.:   033 - 456 6502              telefoon: 0342 - 406 161
fax:    084 - 875 5597              fax:      0342 - 406 171
email:  info@adesinfo.nl                email:    info@assistpsa.com
URL:    www.adesinfo.nl             URL:       www.assistpsa.com

Dennis van der Spoel                Jan van der Pouw
Managing Partner                Algemeen Directeur