RTV West

Korting Radio West Weekend Concerten

Residentie Orkest o.l.v. Jaap van Zweden

9 januari 2002

Het Residentie Orkest geeft op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari om 20.15 uur een tweetal Radio West Weekend Concerten in de Dr. Anton Philipszaal aan het Spui in Den Haag. Onder leiding van Jaap van Zweden brengen het Residentie Orkest en het Studentenkoor Koninklijk Conservatorium 'Prélude à l'après-midi dún faune' en 'Rapsodie voor klarinet' van Debussy, 'Ma mère l'oye' van Ravel, 'Klarinetconcert' van Copland en 'Trois nocturnes' van Debussy.

De Radio West Weekend Concerten kunnen tegen gereduceerde prijs worden bezocht. Tegen inlevering van een kortingsbon kan 4,54 ( 10,-) korting worden verkregen op de normale toegangsprijs. Deze bon treft u in het gratis maandmagazine Lijn 88.4 (in alle HTM-bussen en -trams) of is verkrijgbaar bij de studio van Radio West aan de Van Vredenburchweg 71 in Rijswijk.

Reserveringen via de Dr. Anton Philipszaal, tel: (070)3 60 98 10. Radio West zendt een compilatie van deze concerten uit op zondagavond 13 januari tussen 18.00 en 20.00 uur in het programma 'Radio West Klassiek'.