Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

Rotterdam, 11 januari 2002

Betreft: Uitnodiging uitreiking rapport LOOT aan staatssecretaris Vliegenthart dinsdag 15 januari a.s. om 12:45 14:30 uur in het Olympisch stadion te Amsterdam (Adres: Meeting Plaza, Olympisch Stadion 2).

Geachte redactie,

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de overhandiging van het rapport De praktijk en de toekomst van onderwijs en topsport van de stichting LOOT aan de staatssecretaris van VWS.

Nederland kent 14 erkende LOOT-scholen, die aangepast onderwijs verzorgen voor jonge aankomende sporters. De LOOT-scholen vervullen een centrale positie bij het aanbieden van faciliteiten om sporttalenten de mogelijkheid te geven zich zowel in sportief als educatief opzicht te ontwikkelen. De LOOT-scholen willen graag hun mogelijkheden voor het begeleiden van deze topsporttalenten versterken. Het uiteindelijke doel is om meer internationale topsporters in Nederland voort te brengen. Ter oriëntatie op de toekomst van de LOOT-scholen, heeft de stichting LOOT, in samenwerking met de ministeries van OC&W en VWS en het NOC*NSF, een rapport laten opstellen door Sardes, een adviesbureau op het gebied van educatie en welzijn. Dit rapport zal dinsdag worden aangeboden aan staatssecretaris Vliegenthart. Programma van de bijeenkomst ziet er als volgt uit: 12:45 uur Ontvangst

13:00 uur Inleiding door de heer W. Gobius Du Sart, voorzitter van de stichting LOOT

13:10 uur Toelichting op het rapport door mw drs M. Hoogbergen, projectcoördinator Sardes

13:25 uur Persoonlijke ervaringen van enkele topsporttalenten

13:45 uur Overhandiging van het rapport aan staatssecretaris Vliegenthart

13:50 uur Reactie van staatssecretaris Vliegenthart op het rapport

14:10 uur Mogelijkheid tot het stellen van vragen

14:30 uur Afsluiting

Als u bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn, verzoeken wij u dit middels onderstaande antwoordstrook aan ons kenbaar te maken. U kunt ook uw aanwezigheid doorgeven op telefoonnummer 020-34 55 088, of per e-mail aan loot-scholen@vankeep.net.

7b21f.gif

q Ja, ik ben aanwezig bij de overhandiging.

q Nee, ik ben niet aanwezig maar wil wel het rapport ontvangen.

Naam

Medium

Telefoon

E-mail

Terugfaxen naar 020 34 55 089 of mailen