Ingezonden persbericht

Peregrine Systems introduceert Call Optimization voor ServiceCenter en Remedy Help Desk

Woerden, 11 januari 2002 - Peregrine Systems, één van de grootste softwarebedrijven ter wereld, heeft Call Optimization op de markt gebracht. Dit nieuwe product richt zich op gebruikers van de toonaangevende service-managementoplossingen Remedy Help Desk en Peregrine ServiceCenter. Als uitbreiding op de geconsolideerde IT- en Employee Relationship Management-productstrategie (ERM) biedt Call Optimization klanten onmiddellijk voordeel door de integratie van geautomatiseerde support tools die het oplossen van incidenten versnellen. Call Optimization vergemakkelijkt uitbreiding naar Get-Services en andere zelfserviceoplossingen van Peregrine binnen de ERM Get-It-suite.

"De combinatie van Call Optimization en Get-Services biedt serviceafdelingen de unieke mogelijkheid om de dienstverlening te verbeteren en tegelijkertijd de kosten van de dienstverlening te verlagen", zegt Max Marinissen, Country Manager Nederland van Peregrine Systems. "In de huidige economische situatie biedt deze combinatie, samen met ServiceCenter of Remedy Help Desk, een snelle, transparante en kwantificeerbare ROI. Onze klanten staan te springen om kostenbesparende middelen. Gezien de onmiddellijke beschikbaarheid en de snelheid waarmee het geïmplementeerd kan worden, kunnen klanten nog dit kwartaal kosten besparen."

Call Optimization biedt nieuwe mogelijkheden om kosten en doorlooptijden van calls terug te dringen. Volgens onderzoek is 70 procent van de calls naar een servicedesk van complexe aard, waarvoor de inzet van een supportanalist nodig is voor het identificeren en oplossen van problemen, meestal via handmatige procedures.

ServiceCenter en Remedy Help Desk bieden bedrijven de mogelijkheid om deze processen te automatiseren. Met de digitale communicatiemogelijkheden van Call Optimization hoeven eindgebruikers een technisch probleem niet langer te omschrijven, aangezien alle benodigde informatie automatisch wordt verzameld om het probleem via een automatisch aangestuurd 'oplossingsproces' op te lossen.

Call Optimization, dat als krachtbron de intelligente supporttechnologieën van Motive gebruikt, biedt een rijke variëteit van mogelijkheden, waaronder het 'on the fly'-verzamelen van diagnostische gegevens. Hiermee biedt het supportanalisten een voorsprong bij het oplossen van problemen door:
- automatische sortering van alle incidenten op basis van de automatisch verzamelde data, en doorsturen naar ServiceCenter of Remedy Help Desk;
- het openen en vullen met informatie van trouble tickets in ServiceCenter of Remedy Help Desk;

- het bieden van intelligente viewers die uitgebreide informatie tonen over de omgeving van de gebruiker, en die potentiële problemen eruit licht;
- het sturen van geautomatiseerde fixes naar medewerkers.
Peregrine Systems
Opgericht in 1981, is Peregrine (Nasdaq: PRGN) uitgegroeid tot één van de grootste softwarebedrijven ter wereld. Peregrine ondersteunt bedrijven met oplossingen die zorgen voor 'frictionless business' bij Infrastructure Management, Employee Relationship Management en e-business met toeleveranciers, klanten en partners. De Infrastructure Management-oplossingen van Peregrine bieden volledig life cycle-beheer van alle bedrijfsmiddelen: van IT-middelen en wagenpark tot en met telecom-, facilitaire bedrijfsmiddelen en vastgelegde kennis. De Employee Relationship Management-oplossingen bieden medewerkers overal en altijd beveiligde toegang tot middelen, diensten en kennis. De Business Relationship Management-oplossingen van Peregrine stellen bedrijven in staat in een digitale dialoog hun e-business-activiteiten uit te voeren door de automatisering en integratie van informatiestromen en bedrijfsprocessen tussen kopers, toeleveranciers en elektronische marktplaatsen. BusinessWeek noemde Peregrine onlangs één van de top-100 IT-bedrijven. Peregrine telt momenteel meer dan 4.000 medewerkers die werkzaam zijn in 80 vestigingen. 92 procent van de Fortune 500-bedrijven is klant van Peregrine.

Ingezonden persbericht