Ministerie van Financien

Persbericht
PERS-2002-008
Den Haag, 11 januari 2002

Financiën komt met E-zine

Het ministerie van Financien presenteert vandaag een E-zine dat abonnees via e-mail kunnen ontvangen.

Het E-zine omvat een lijst van alle op een dag gepubliceerde beleidsstukken en persberichten. Waar de reguliere nieuwsberichtenservice direct na publicatie een mail verstuurt aan de abonnees, wordt het E-zine aan het einde van de dag verstuurd. Door te klikken op de items in de lijst komt u, als u verbinding heeft met het Internet, direct bij de betreffende stukken op de website van Financiën.

In het E-zine is ook een vaste link naar het overzicht van de 20 laatst gewijzigde pagina's opgenomen. Daarnaast zullen regelmatig andere verbeteringen en uitbreidingen van de website gemeld worden in het E-zine.

Al sinds jaar en dag publiceert het ministerie van Financien persberichten en beleidsstukken, zoals fiscale besluiten en wetgevingsvoorstellen, direct na openbaarmaking op haar website, www.minfin.nl. Sinds 1998 kan men zich abonneren om via e-mail geattendeerd te worden op die informatie. Sinds september 2001 worden ook selectief berichten per SMS verstuurd. Vandaag is daar dus een service aan toegevoegd, het E-zine.

Het E-zine is er in een HTML-versie en een tekstversie. De HTML-versie is opgemaakt in de stijl van de website. De tekstversie is voor mailprogramma's die geen HTML ondersteunen.

Het E-zine wordt verstuurd rond 18.00u. Berichten die uiterlijk 17.00u op de website zijn gezet, komen nog in het E-zine van dezelfde dag. In combinatie met het overzicht van laatst gewijzigde pagina's, geeft dit een goed beeld van de dagelijkse wijzigingen op onze website.

Via http://www.minfin.nl/registratie kunt u zich aanmelden voor ontvangst van het E-zine. Mocht u uw bestaande abonnement willen aanpassen of uitbreiden naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u hetzelfde Internet-adres gebruiken. Log in dat geval in met uw mailadres en wachtwoord en voer eventuele wijzigingen in uw abonnement door.

Woordvoerder: Marco Zoon