Ingezonden persbericht


Gordon doet het zaterdag met Kelly
Eerste radioprogramma Gordon spraakmakend van start

Hilversum, 10 januari 2002 - Aanstaande zaterdag is Big Brother bewoonster Kelly te gast bij Gordon tijdens zijn eerste vaste radioprogramma op Radio 538. De plaat die Kelly afgelopen maand heeft uitgebracht, zal ze tijdens haar bezoek aan de Radio 538 studio gaan zingen. De komst van Big Brother Kelly is een veelbelovend begin van het vaste radioprogramma van Gordon op zaterdag en zondag bij Radio 538.

Na de succesvolle overname van het programma Evers Staat Op afgelopen zomer gaat Gordon aankomende zaterdag samen met co-host Jens Timmermans van start met zijn eigen show. Vanaf dan is hij elke zaterdag en zondag van 12.00 tot 15.00 uur te beluisteren op Radio 538.

Gordon: "Kelly kennende zal het een dolle boel worden aankomende zaterdag. Mijn eerste eigen radioprgramma; ik heb er erg veel zin in!"

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht