Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-01-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 12.15 uur

Dode vissen

OUDEWATER Omwonenden meldden de politie vrijdag dat er een heleboel dode vissen in de sloot naast de Waardsedijk dreven (bij parkeerterrein tussen stadskantoor en begraafplaats). Nadat agenten de situatie hadden bekeken en constateerden dat de vissen blijkbaar door zuurstofgebrek waren overleden, is in overleg besloten dat de gemeente de dode vissen zal verwijderen.

Niets erin, niets eruit

WOERDEN Vrijdagavond heeft de politie 58 voertuigen in het centrum gecontroleerd in het kader van de preventieactie Niets erin, niets eruit. In totaal werd bij 27 autos zichtbare buit geconstateerd (merkzonnebrillen, radios, CDs en koffers).

Te snel langs controle

MIJDRECHT Tijdens een verkeerscontrole op de Westerlandweg vrijdag rond 20.30 uur, reden twee bromfietsers met zeer hoge snelheid de controlepost langs. Per motor werd de achtervolging ingezet, waarbij de bromfietsers herhaalde malen het stopteken negeerden. Uiteindelijk kon de achterste bromfietser worden staande gehouden. De berijder, een 16-jarige jongen uit Zevenhoven, heeft zijn bromfiets voor technisch onderzoek moeten inleveren en ontving een bekeuring.