Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-01-2002 Persberichten district Heuvelrug, 10.40 uur

Vechtpartij

VEENENDAAL Zaterdagavond vond rond 23.45 uur een vechtpartij plaats voor een horecagelegenheid op de Sandbrinkstraat. Door nog onbekende oorzaak gingen vijf mannen met elkaar op de vuist waarbij een van hen met een fles op zijn hoofd werd geslagen. Hij werd door de gealarmeerde ambulance ter plaatse behandeld. De andere vechtersbazen waren inmiddels weggelopen. Hun persoonsgegevens zijn genoteerd door de politie.

Onder invloed

WIJK BIJ DUURSTEDE Zondag rond 02.30 uur zagen politiemensen een auto wel heel slingerend op de Zandweg rijden. Nadat zij de automobilist hadden staande gehouden bleek fors alcoholgebruik de oorzaak te zijn. Ademanalyse toonde een alcoholpromillage van 2,3 aan. Van de automobilist, een 39-jarige man uit Cothen, is het rijbewijs ingenomen. Hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Aanhouding voor baldadigheid

VEENENDAAL Tijdens surveillance in het horecagebied van Veenendaal, zagen agenten zondag omstreeks 03.00 uur een man tegen een geparkeerde fiets trappen op de hoek Brouwersstraat/Helling. Dezelfde man hadden zij eerder die avond onder invloed tegen prullenbakken zien trappen in de Hoofdstraat. De man, een 30-jarige inwoner van Veenendaal, is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een bekeuring ontving.

Vermiste tuinkabouter?

VEENENDAAL Moederziel alleen troffen agenten zondag rond 06.00 uur een tuinkabouter (leeftijd en woonplaats onbekend) aan op de Pionier. Hoewel de kabouter wel een hoedje op had, is hij in verband met de kou toch maar ondergebracht op het politiebureau. Hij kan worden afgehaald door de rechtmatige eigenaar.