Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-01-2002
Politieberichten district Binnensticht, 09.30 uur

Man aangehouden na ontzegging

ZEIST- Op zondagavond werd omstreeks 21.45 uur een 62-jarige man uit De Bilt aangehouden omdat hij zich in een horecagelegenheid ophield terwijl hij hier niet mocht komen.

De man had al eerder een ontzegging gekregen voor de gelegenheid aan de 1e Dorpsstraat. De man werd door de politie aangehouden en moest plaatsnemen in de politieauto.

Toen hij in de auto zat trok een 36-jarige man het portier van de politieauto open, kennelijk om bij zijn vriend te komen. De 36-jarige man uit Zeist werd verzocht het portier te sluiten. Dit deed hij niet en hij sprak beledigende taal uit naar de agenten. Ook hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Niets erin, Niets eruit

BUNNIK- Op zondagmiddag werd er in het kader van de preventieaktie Niets erin, Niets eruit een controle gehouden op de Rhijnauwenselaan. Van de 50 gecontroleerde autos had een auto de kofferbak nog openstaan en werd in vijf autos buit aangetroffen waaronder een radio en een telefoon.

Alcoholcontrole

DE BILT- Op zondagmiddag werd van 14.00 uur tot 17.00 uur een alcoholcontrole gehouden op de Amersfoortseweg. In totaal werden 371 voertuigen gecontroleerd en geen van de bestuurders had teveel gedronken.