Ingezonden persbericht

Nieuwe coördinatoren LSR

UTRECHT, 20020114 -- Het ISO-bestuur heeft twee nieuwe coördinatoren voor het LSR (Landelijk Studenten Rechtsbureau) benoemd. Martine Gunter en Susanne van der Meer zullen vanaf 1 februari 2002 voor een jaar leiding gaan geven aan de plaatselijke studentenrechtsbureaus.

Martine Gunter (21) studeert rechten in Utrecht. Zij was vorig jaar werkzaam in de Rechtswinkel Utrecht. Susanne van der Meer (21) studeert eveneens rechten in Utrecht. Zij was afgelopen jaar medewerker van het ISO.

De nieuwe LSR-coördinatoren zullen zich gaan bezighouden met training en scholing van de plaatselijke rechtsbureaus en het opzetten van nieuwe rechtsbureaus. Ook zullen zij rechtshulp bieden aan individuele studenten. Het LSR helpt studenten met vragen op het gebied van onderwijsrecht, huurrecht en studiefinancieringsrecht (www.lsr.nl).

Het ISO (Interstedelijk Studenten Overleg) is de grootste landelijke studentenorganisatie en vaste gesprekspartner van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Bij het ISO zijn ongeveer 160.000 studenten aangesloten.



Ingezonden persbericht