LIBERTEL-VODAFONE
http://www.libertel-vodafone.nl

Vodafone biedt meer keuze in GPRS tarieven

GPRS diensten worden 25 - 40 % goedkoper

Maastricht, 14 januari 2002 - Vodafone in Nederland heeft met ingang van 1 januari 2002 haar GPRS tarieven uitgebreid waardoor de keuzemogelijkheden voor klanten aanzienlijk zijn toegenomen. Daarnaast zijn de tarieven van voorraden van 5 en 20 Mb voor de dienst WirelessWeb, een GPRS dienst gericht op de MKB markt, respectievelijk 40% en 25% verlaagd. Ook de tarieven voor Vodafone Corporate GPRS Access, gericht op de grootzakelijke markt, zijn 40% goedkoper geworden.

Meer keuze en lagere kosten
Per 1 januari 2002 kunnen Corporate klanten met een groepsabonnement kiezen uit 3 verschillende GPRS tarieven: Corporate GPRS Data Low, Medium en High. Vodafone klanten kunnen kiezen uit verschillende GPRS Data Voorraden: 1 Mb, 5 Mb, 20 Mb en 50 Mb. Dit biedt de mogelijkheid om naast de BelVoorraad en SMS Voorraad nu ook bij alle Vodafone Business Points een Data Voorraad aan te schaffen. Met deze verschillende GPRS abonnementen kunnen klanten al vanaf 5 euro per maand gebruik maken van het Vodafone GPRS-netwerk.

GPRS-diensten
De dienst Vodafone WirelessWeb biedt klanten directe toegang tot het publieke internet en e-mail. GPRS technologie zorgt ervoor dat mobiele gebruikers altijd online zijn. De tarieven zijn gebaseerd op volume en niet op tijd, waardoor alleen het versturen en ontvangen van data berekend wordt.
Met de dienst Vodafone Corporate GPRS Access biedt Vodafone mobiel toegang tot de eigen bedrijfsnetwerken van grootzakelijke klanten. Vodafone Corporate GPRS Access biedt een verbinding vanaf een terminal of notebook naar een bedrijfsnetwerk via het Vodafone GPRS-netwerk en kan voor vele mobiele datatoepassingen ingezet worden.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone in Nederland
Vodafone is het één na grootste mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. Vodafone heeft wereldwijd 96 miljoen klanten in 28 landen. Sinds 15 juni 1999 is Vodafone Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.