Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 14-01-2002 Politieberichten district Heerlen (RKey; 15.00 u) Maandag, 14 januari 2002

District Heerlen

Heerlen; proces-verbaal
De politie maakt proces-verbaal op tegen een 23-jarige vrouw uit Keulen (D) en een 40-jarige man uit Sittard. De politie verdenkt de vrouw van prostitutie (buiten de van gemeentewege daarvoor aangewezen en daarvoor bestemde gebied / plek). De politie zag afgelopen nacht op de Spoorsingel in Heerlen op een gegeven moment het contact tussen de vrouw en de automobilist uit Sittard waarop de vrouw instapte en samen met de Sittardse automobilist wegreed. De politie is beide verdachten achterna gereden en heeft ze elders aangehouden waarna beiden werden overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt zowel tegen de vrouw alsook tegen de als klant verdachte Sittardenaar proces-verbaal op.

Brunssum; aanrijding
Vanmorgen, maandagmorgen omstreeks 07.40 uur vond op de Kranenpool een aanrijding plaats. Een 49-jarige automobilist uit Geleen raakte, vermoedelijk als gevolg van plaatselijke gladheid met zijn auto in een slip en gleed daarbij op de andere weghelft waarbij hij tegen een andere auto botste, bestuurd door een 33-jarige man uit Brunssum. De Geleendenaar werd per ambulance met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen naar het ziekenhuis overgebracht en de Brunssummer met vermoedelijk een hersenschudding. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak en toedracht van de aanrijding.

Hoensbroek; gestolen auto
De politie heeft afgelopen zondagavond op een parkeerplaats aan de Heisterberg in Hoensbroek een 44-jarige man uit Hoensbroek aangehouden. Die stapte uit een auto waarvan bij controle bleek dat het voertuig zondagnacht in Maastricht was gestolen. De gestolen auto werd voor nader onderzoek inbeslaggenomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.