Politiebericht Oss 14-01-2002
Politiebericht district Maasland

DODELIJK VERKEERSONGEVAL OIJEN

Bij een eenzijdig ongeval op de Beatrixweg te Oijen op 13 januari 2002 zijn drie inzittenden van een bestelbusje dodelijk verongelukt. Twee andere inzittenden zijn zwaar gewond over-gebracht naar het ziekenhuis. Omstreeks 21.35 uur reed de 30 jarige bestuurder uit Lith in een flauwe bocht op de Bea-trixweg rechtdoor en kwam frontaal tegen een boom tot stilstand. Een 41 en 51 jarige man uit Lith en een 51 jarige vrouw uit Lith zijn terplaatse overleden. Een 39 jarige man uit Lith is levensgevaarlijk gewond opgenomen in het ziekenhuis in Tilburg. De bestuurder is met diverse fracturen opgenomen in het Radboudziekenhuis in Nijmegen.

INBRAAK BEDRIJF HEESWIJK-DINTHER

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Kanaaldijk-Noord te Heeswijk-Dinther in de nacht van 13 op 14 januari 2002 is een nog onbekende hoeveelheid shag en sigaretten weggenomen. De daders vernielden een ruit.

INBRAAK WONING BERGHEM

Bij een inbraak in een woning aan de Vossehol te Berghem in de nacht van 13 op 14 januari 2002 is een videocamera en geld weggenomen. De daders forceerden het slot van de deur.

INBRAAK WONING BERGHEM

Bij een inbraak in een woning aan de Laagkar te Berghem in de nacht van 13 op 14 januari 2002 is een naaimachine, een koffer en skeelers weggenomen. De daders forceerden het slot van een deur.

INBRAAK WONING BERGHEM

Bij een inbraak in een woning aan de Molenweg te Berghem in de nacht van 13 op 14 janua-ri 2002 zijn twee kettingzagen, een fiets en geld weggenomen. De daders forceerden het slot van de deur. Bij een andere woning in de Molenweg werd wel het slot vernield, maar lukte het niet binnen te komen. Ook bij een woning aan de Dr Ariensstraat, Haam en Egge te Berghem werd wel het slot vernield, maar lukte het niet binnen te komen. Ook hier blijkt weer dat het belang van een goed slot het verschil kan zijn tussen wel of niet het slachtoffer worden van een inbraak.