21/11/2001

Mona introduceert dubbelpudding

Extra feestelijke en grote pudding

Mona introduceert op 14 januari 2002 Dubbelpudding. Dubbelpudding is extra feestelijk, doordat er in één pudding drie verschillende smaken verwerkt zijn. De pudding bestaat uit twee laagjes luchtige pudding met een lekkere saus. De Dubbelpudding is extra groot van formaat en is daardoor ideaal voor gezinnen met kinderen. De pudding kan ook prima aan gasten geserveerd worden.

We nemen graag even de tijd voor onze familie en vrienden. Gezellig samen eten en genieten van de gelegenheid. Deze bijzondere momenten worden steeds belangrijker, doordat we steeds minder vrije tijd hebben. Op zo'n moment variëren we graag met heerlijke verwenproducten.

Dubbelpudding is een feestelijke combinatie van smaken en kleuren in één pudding. Deze pudding bestaat uit twee laagjes luchtige pudding met een heerlijk frisse saus. De Dubbelpudding is verkrijgbaar in twee verschillende smaken, namelijk vanille/ aardbei met frambozensaus en vanille/ perzik met passievruchtensaus.

Deze feestelijke Dubbelpudding is extra groot van formaat en is daardoor ideaal voor gezinnen met kinderen. Bovendien kan de pudding ook prima aan gasten geserveerd worden. Dubbelpudding is dus niet alleen extra verrassend door de feestelijke combinatie van smaken, maar is ook ideaal voor grotere gezelschappen.

Consumentenadviesprijs:
Dubbelpudding, vanille/ aardbei met frambozensaus, 750 ml., ¤ 2,09 (fl. 4,60)
Dubbelpudding, vanille/ perzik met passievruchtensaus, 750 ml., ¤ 2,09 (fl. 4,60)

NB: Noot voor de redactie/