Ingezonden persbericht


Adrian Hurel verantwoordelijk voor Allied Telesyn West-Europa

3Com-veteraan moet groei in Noord- en West-Europese markten sturen

Amsterdam, 15 januari 2002: Allied Telesyn International (www.alliedtelesyn.com) heeft Adrian Hurel benoemd tot Senior Vice-President. In die functie is hij verantwoordelijk voor de activiteiten van Allied Telesyn in Noord- en West-Europa (Benelux, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Scandinavië en Zwitserland). Zijn voornaamste taak is het opvoeren van het groeitempo van Allied Telesyn in de regio. Hurel is afkomstig van 3Com, waar hij Managing Director van de UK en General Manager Middle East was.

"Ik ben er trots op, dat ik bij Allied Telesyn in dienst treed," aldus Hurel. "Het bedrijf is de laatste jaren dankzij zijn enorme kennis van mediaconversie, switching en glasvezelnetwerken uitgegroeid tot één van de belangrijkste aanbieders van netwerkcomponenten. Allied Telesyn is de enige aanbieder, die een compleet assortiment producten voor alle soorten netwerken levert. Ze variërend van alle typen NIC's tot high-end Layer 3 en Layer 4 switches; routers voor kleine, middelgrote en grote bedrijven tot en met telefonie-apparatuur en core switches voor service providers. De producten van Allied Telesyn zijn dankzij de omvangrijke eigen R&D-activiteiten met de modernste technologie uitgerust en leveren uitstekende prestaties. Toch is de prijs vaak aanmerkelijk lager dan vergelijkbare producten van de concurrentie. Allied Telesyn heeft de afgelopen jaren daarnaast veel geïnvesteerd in garantieregelingen en support van gebruikers en partners." Hurel is bovendien van mening, dat Allied Telesyn één van de weinige bedrijven in de ICT-markt is, dat zijn strategie echt baseert op de wensen en behoeften van de klant. "Maar al te vaak denken ondernemingen alleen maar aan het opdrijven van de aandelenkoers. Hoewel ik denk, dat het belangrijk is de shareholders equity te verhogen, kun je dat volgens mij het beste doen door je volledig te richten op je klanten en te voldoen aan hun wensen".

Hurel zal werken vanuit het regionale hoofdkantoor van Allied Telesyn in Abingdon, Groot-Brittannië. Hij rapporteert aan Francesco Stramezzi, President en CEO van Allied Telesyn International, dat vanuit het regionale hoofdkantoor in Milaan werkt. "Ik ben blij, dat we Adrian met al zijn ervaring aan ons managementteam kunnen toevoegen" zegt Stramezzi. "Ik denk, dat we daardoor nog beter in staat zijn verdere groei te bewerkstelligen. In 2001 hebben we een omzetgroei van bijna 25 procent gerealiseerd. Dat is geen geringe prestatie in een tijd, waarin de meeste leveranciers grote problemen ondervinden. Ik verwacht dat we dit jaar minimaal eenzelfde groei realiseren."