PR-activiteiten CRYPSYS ondergebracht bij Whizpr

Gorinchem, 15 januari 2002 CRYPSYS Data Security, specialist op het gebied van informatiebeveiliging, heeft met ingang van dit jaar haar PR-activiteiten ondergebracht bij Whizpr.

CRYPSYS is een zelfstandige Nederlandse onderneming die sinds 1989 actief is op het gebied van gegevensbeveiliging. CRYPSYS vertegenwoordigt een aantal fabrikanten uit Europa en de Verenigde Staten op het gebied van informatiebeveiliging. Het aanbod aan diensten en producten omvat oplossingen in software, hardware of een combinatie hiervan. Daarnaast biedt het bedrijf diverse diensten zoals data recovery, risicoanalyse, beveiligingsplannen, antivirus workshops en bewustwordingsprogramma s ter verbetering van de attitude op beveiligingsgebied. Tot de belangrijkste producten waarvoor CRYPSYS de distributie verzorgt horen: Sophos (antivirus), Marshal Software (content security voor e-mail en web), NetScreen (firewall appliance), TripWire (file integritity asessment) en SecGo (encryptie-software). Voor al deze producten beschikt CRYPSYS over grondige kennis en ervaring, opgedaan bij diverse succesvolle praktijkinstallaties, zowel bij grote als kleinere organisaties.

Het bedrijf gelooft in een totaalaanpak van het informatiebeveiligingsprobleem, waarbij elementen als organisatie, discipline én producten een belangrijke rol spelen. Derhalve biedt CRYPSYS naast de verschillende producten ook een deskundige service- en consultancyorganisatie.

Tot de klanten van CRYPSYS behoren uiteenlopende organisaties, van banken, multinationals, centrale en decentrale overheid tot en met bedrijven uit de verzekering- en dienstensector en het onderwijs. De oplossingen zijn toepasbaar voor zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen.

Over Whizpr
Whizpr is een PR-adviesbureau gespecialiseerd in communicatie op het gebied van ICT, Internet en New Economy. Whizpr werkt voor klanten als Ariba, Augeo Software, Emexus, Ericsson, iBanx, J.D. Edwards, Magnus, MChannels, Njama, Reed Exhibitions, Sun Microsystems, Stor2B, Telindus, Tower Technology, Tplc, Tridion en UMX.