GISMA

Top-MBA-opleiding in Duitsland

GISMA Business School biedt beroepsbegeleidende opleiding aan.

Hannover, Duitsland, januari 2002. Steeds complexer wordende management-taken in bedrijven vereisen naast specifieke vakkennis vooral interdisciplinair inzicht, situatieve leidinggevende kwaliteiten en beslissingscompetentie in decentrale structuren. Deze qualificaties zijn het voorwerp van de twee jaar durende, beroepsbegeleidende Executive MBA-opleiding, die de GISMA Business School in Hannover - gedragen door 25 bedrijven en de deelstaat Nedersaksen - vanaf april 2002 opnieuw aanbiedt.

Het diploma wordt uitgereikt door de Amerikaanse partner van de GISMA, de Krannert Graduate School of Management van de Purdue University, en is internationaal geaccrediteerd door de AACSB. In de internationale MBA-Ranking van THE WALL STREET JOURNAL haalde de Krannert School dit jaar de zesde plaats, ze behoort daardoor tot de meest gerenommeerde business schools ter wereld.

De opleiding verloopt in het Engels en wordt geleid door ervaren professoren van de Kranner School. Ze omvat een praktijkgerichte, internationaal georiënteerde en gevarieerde management-training voor leidinggevende personen met meerdere jaren beroepservaring. Het programma bestaat uit vijf studiefasen van twee weken in Hannover en een twee weken durend studieblok aan de Krannert School. Zowel voor als na de verschillende studiefasen is een intensieve begeleiding voorzien op basis van een geïntegreerd leerplatform. Op die manier worden het permanente leerproces en de dialoog tussen deelnemers en docenten gegarandeerd. De structuur van het MBA-programma maakt dus de deelname van leidinggevende personen uit de hele wereld mogelijk.

De inschrijvingen lopen nog tot 28 februari 2002. De voorwaarden voor deelname zijn een afgesloten studie, de GMAT- en de TOEFL-test en twee aanbevelingsschrijven. Het studiegeld voor het twee jaar durende programma, dat in drie delen betaald wordt en fiscaal aftrekbaar is, bedraagt . 30.600.

ots orginele tekst: GISMA Business School
Rechercheerbaar op het internet: http://www.presseportal.de

Meer informatie:
Dr. Annegret Hosang, GISMA Business School, Feodor-Lynen-Str. 27, 30625 Hannover,
Tel. 0049 (0) 511-54609-24, Fax. 0049 (0) 511-54609-54, E-mail: ahosang@gisma-hannover.de, Internet: www.gisma-hannover.de

15 jan 02 11:06