Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van dinsdagmorgen
10:15 dinsdag 15 januari 2002

Dirk Neef, 0522 - 274015

Auto tegen boom - bestuurster gewond
ZWARTEMEER. Een 21 jr. vrouw uit Klazienaveen raakte dinsdagmorgen gewond bij een eenzijdig verkeersongeval op het Verlengde van Echtenskanaal NZ in Zwartemeer. Door nog onbekende oorzaak botste de vrouw met haar auto tegen een links van de weg staande boom. Zij werd met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis,
*
Inbraken
BEILEN. Uit een woning aan de Lijsterbesstraat in Beilen zijn maandagmiddag o.a. een portemonnee met inhoud en een fototoestel gestolen. Terwijl de bewoners afwezig waren werd een deur van de woning opengebroken.
EMMEN. In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een verpleegtehuis aan de Spehornerbrink in Emmen. Men kwam binnen door een raam te forceren. Er werden o.a. een kleine hoeveelheid geld en een mobiele telefoon weggenomen.

*
Reacties na uitzending Opsporing Verzocht
MEPPEL. Na de uitzending op maandagavond van het programma Opsporing Verzocht, waarin ook de bankoverval op de Rabobank in Meppel aan de orde kwam, kwamen bij de politie in Meppel een vijftiental reacties binnen. Een aantal daarvan wordt nader onderzocht. Meer informatie is daarover op dit moment nog niet te geven.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe