Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

ING Baring Asset Management selecteert Financial Fusion Server voor 'straight through processing'

Maarssen, januari 2002 - Baring Asset Management, onderdeel van de ING Group, heeft een Financial Fusion Server met GlobalFIX aangeschaft voor haar elektronische handel. De software van Sybase's dochterbedrijf Financial Fusion Inc. wordt geïntegreerd in een nieuw ordermanagement en handelsysteem van Baring voor 'straight through processing (STP)'.

Financial Fusion voorziet in een complete oplossing om zowel investeerders als handelaars van Baring Asset Management te voorzien van elektronisch verwerkte handelsinformatie op basis van het front-office Financial Information eXchange (FIX) protocol. Verder ondersteunt de software ISO Working Group 10 voor convergentie van FIX met het back-office SWIFT-protocol, plus andere marktinitiatieven als Omgeo en GSTPA. Samengevat is Financial Fusion Server een compleet platform voor vergaande integratie van financiële informatiesystemen en bedrijfsbrede implementatie van STP.

Financial Fusion
Financial Fusion, Inc. is een volledige dochteronderneming van Sybase en is internationaal actief op de afzonderlijke, maar snel convergerende financiële markten. Het bedrijf beschikt over state-of-the-art technologie voor webtoepassingen, data warehousing en mobiele oplossingen. De oplossingen van Financial Fusion zijn nagenoeg onbegrensd schaalbaar wat betreft capaciteit, functionaliteiten, specifieke eisen en toegepaste technologie en werken in veel verschillende talen en met uiteenlopende valuta. Het vlaggenschip Financial Fusion Server is 's werelds meest uitgebreide, flexibele en schaalbare opossing voor business-to-business en business-to-consumer e-Banking, inclusief effectenverkeer en verzekeringsactiviteiten. De producten van Financial Fusion vinden toepassing bij 90 procent van de effectenkantoren en 60 procent van de banken over de gehele wereld.

Sybase
Sybase ontwikkelt hoogwaardige software-oplossingen die gebruikers op ieder moment en overal ter wereld toegang geven tot alle relevante bedrijfsinformatie. E-Business speelt in de oplossingen een essentiële rol. Met het toonaangevende Sybase Enterprise Portal, de oplossingen voor mobiele en draadloze toepasssingen en de oplossingen voor verschillende verticale markten, behoort Sybase tot de grootste onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld.



Ingezonden persbericht