Programmabureau Advies Overheid.nl

Het regent aanmeldingen voor koninklijke chatsessie

De vragen die volgende week tijdens de chat met prins Willem-Alexander en Mxima Zorreguieta gesteld kunnen worden, stromen binnen. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) waren er maandagmorgen al 1.300 inzendingen binnengekomen.

De RVD selecteert honderd belangstellenden die volgende week dinsdag een uur lang met het aanstaande bruidspaar kunnen chatten. De dienst heeft 360 vragen al op de site gezet.

Er zijn mensen die willen weten of de Prins van Oranje de tango nu al onder de knie heeft, hoe Mxima tegen de situatie in Argentini aankijkt en hoe ze denkt bij te dragen aan de integratie van andere buitenlanders in ons land.

Ook willen mensen weleens weten of het stel huisdieren neemt, welke sporten ze samen en individueel beoefenen en waarom ze elkaar zo leuk vinden.

Vanaf de Antillen is de vraag gekomen of ze daar op huwelijksreis gaan, want daar wil men ook wel een graantje meepikken van het feestgedruis. De Antillianen kunnen overigens gerust zijn, het paar zal nog een kennismakingsreis over de eilanden maken, vermoedelijk in de tweede helft van mei.
(Bron: Automatiseringsgids Online)

www.ictu.nl