HAPPYTRAVEL

Reisportaal HAPPYTRAVEL.NL start partnership met Expedia

Bezoekers van Happytravel.nl kunnen vanaf heden voor het reserveren van hotelkamers in het buitenland gebruik maken van de expertise van Expedia, één van Amerika's grootste online reisbureau's. Men krijgt hierdoor via Happytravel toegang tot een netwerk van 45.000 hotels buiten de Nederlandse landsgrenzen. Expedia heeft hiervoor bijvoorbeeld samenwerkingsverbanden lopen met hotelketens als Sheraton, Golden Tulip en de Ritz. Het aanbod van hotels binnen Nederland wordt verzorgd door Bookings.

Voor de promotie van lastminutes is de samenwerking tussen Happytravel en D-Reizen verlengd tot 1 januari 2003, waarbij wordt gekeken of producten van D-Reizen op korte termijn kunnen worden geïntegreerd in de site van Happytravel.

In het jaar 2001 hebben ruim 20.000 passagiers hun (georganiseerde) vakantie en/of vervoer geboekt via Happytravel.nl resulterend in een via de site behaalde omzet van meer dan 15 miljoen gulden. De site heeft in 2001 ruim 3 miljoen bezoeken mogen noteren. Voor 2002 wordt een aantal van 5 tot 6 miljoen bezoeken verwacht.