Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 15-01-2002 Politieberichten district Sittard (HP 14.00 uur) Dinsdag 15 januari 2002

Nieuwstadt, auto uitgebrand:
Dinsdagmorgen 15 januari 2002 heeft omstreeks 04.30 uur een autobrand gewoed op Gelders Overkwartier te Nieuwstadt. Een aldaar geparkeerde personenauto raakte spontaan in brand, waarschijnlijk door een kortsluiting. De gewaarschuwde brandweer bluste de brand maar kon niet voorkomen dat de auto vrijwel geheel uitbrandde. Door de hitte van de brand raakten twee naast de brandende auto geparkeerde personenautos behoorlijk beschadigd. De uitgebrande auto wordt vandaag door een bergingsbedrijf weggesleept.

Sittard, woninginbraken:
In een woning aan de Putstraat te Sittard heeft mogelijk maandag 14 januari 2002 een inbraak plaatsgevonden. In het studentenhuis werd ingebroken in twee kamers die bij twee verschillende personen in gebruik zijn. De sloten van beide kamers werden geforceerd. Door de afwezigheid van beide bewoners kon nog niet worden vastgesteld wat er precies ontvreemd werd.

Geleen, woninginbraak:
Maandag 14 januari 2002 heeft een inbraak plaatsgevonden in een woning aan de Kummenaedestraat te Geleen. Bij thuiskomst omstreeks 18.35 uur bemerkte de bewoner dat aan de achterzijde van de woning een deur opengebroken was. De gewaarschuwde politie trof in de woning geen inbrekers meer aan. Uit de keuken werden twee briefjes van 5 ontvreemd. Mogelijk heeft de bewoonster door haar thuiskomst de inbreker gestoord en heeft deze overhaast de woning moeten verlaten. Van de inbraak is aangifte gedaan.