Gemeente Maassluis

8-1-2002

Maassluise Sport- en Recreatieraad vergadert op 15 januari

Op dinsdag 15 januari a.s. vergadert de MSR in het stadhuis. De vergadering begint om 20.00 uur en is openbaar. Verenigingen die hun zegje willen doen, zijn van harte welkom. Vóór de aanvang van de vergadering is er voor hen spreektijd gereserveerd. Belangstellenden kunnen uiteraard ook langs komen om een vergadering mee te maken. Verder is het mogelijk, om als vereniging direct contact op te nemen met de leden van de MSR. Laat dus als vereniging ook uw stem horen!

De agenda voor 15 januari ziet er als volgt uit:


1. Opening

2. Mededelingen

3. Vaststelling van het verslag van 11 december 2001
4. Ingekomen post

5. Uitgaande post

6. Bijdrage aansluitkosten electriciteit vanaf de trafo voor de A.Schweitzerverenigingen

7. Draaiboek verkiezingen Maassluise Sport- en Recreatieraad
8. Voorbereiding sportcafé 13 februari 2002
9. Voortgang ontwikkeling breedtesportnota
10. Evaluatie huldiging kampioenen 10 december 2001
11. Behandeling aktielijst

12. Verder voorkomende zaken

13. Rondvraag

14. Sluiting

Inspreken
Vóór de behandeling van de agenda bestaat de gelegenheid voor niet-leden van de MSR om gedurende 5 minuten te spreken over onderwerpen die op de agenda zijn vermeld. Het is niet-leden niet toegestaan om te spreken over keuzen, voordrachten of aanbevelingen van personen. Ten aanzien van de behandeling van de ontwerp-, gemeente- en bedrijfsbegrotingen en de daarbij behorende investeringsprogrammas geldt de restrictie dat uitsluitend mag worden ingesproken over de in deze bescheiden opgenomen aangelegenheden die behoren tot de taak van de Maassluise Sport- en Recreatieraad.

Vragenhalfuur
Om 20.00 uur is er voor ieder gelegenheid aan de leden van de Maassluise Sport- en Recreatieraad vragen te stellen of opmerkingen te maken over onderwerpen die tot het werkterrein van de Maassluise Sport- en Recreatieraad behoren.