Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van dinsdagmiddag
17:44 dinsdag 15 januari 2002

Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Ongeval met letsel

BEILEN. Bij een aanrijding op de weg Eursing bij Beilen raakte dinsdagmorgen een 24 jr. vrouw uit Beilen gewond. Zij botste met haar auto achter op een linksafslaande auto, bestuurd door een 33 jr. inwoner van Garminge. De aangereden auto kwam in de sloot tot stilstand. De bestuurder raakte licht gewond en werd voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw uit Beilen kwam bekneld te zitten in haar auto en werd door de brandweer bevrijd. Met ernstig beenletsel werd zij per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


*
Vrouw ernstig gewond bij parkeermanoeuvre

HOOGEVEEN. Een 78 jr. vrouw uit Echten raakte dinsdagmiddag op de Lomanlaan in Hoogeveen ernstig gewond aan haar been en heup. De vrouw stond achter de auto van haar 80 jr. echtgenoot. Bij het achteruit manoeuvreren bij een parkeerplaats, gleed de voet van de man van de koppeling. De auto schoot achteruit en reed de vrouw omver en botste tegen een muur. De gewonde vrouw werd overgebracht naar het Sophiaziekenhuis in Zwolle. In de muur (van een fietsenhok) ontstond een groot gat.


*
Inbraak

WESTERBORK. Dinsdagmorgen tussen 11.00 en 12.00 uur werd ingebroken in een woning aan het Burgemeester Gualt van Weezelplein in Westerbork. Men kwam binnen door een deur te forceren. Uit de woning werd o.a. een Cd-speler en een mobiele telefoon gestolen.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe