Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 15-01-2002 3e Persbericht dinsdag 15 januari 2002

Politieberichten

Eindhoven: Man valt vrouw lastig
Dinsdagmiddag rond 13.50 uur is in het belastingkantoor aan de Karel de Grotelaan een 18-jarige vrouw uit Hamont door een onbekende man lastig gevallen. Zij zat daar op een bankje in de wachtruimte. Plotseling komt een onbekende man aan lopen. Hij gaat naast haar zitten. De man sloeg zijn arm om de vrouw heen en zei in het engels dat ze mooie lippen had. Vervolgens begon hij aan haar haar te zitten en trachtte hij de vrouw te kussen. De vrouw zei dat ze daar niet van gediend was. Medewerkers van de belastingdienst spraken de man daarop aan, waarna hij het pand verliet.

Eindhoven: Verdachte met vals paspoort aangehouden Dinsdagmiddag rond 14.10 uur is in het belastingkantoor aan de Karel de Grotelaan een 34-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij probeerde daar met een vals paspoort een sofi-nummer te verkrijgen. Verdachte is overgebracht naar het politiebureau en voor verder on-derzoek overgedragen aan de Vreemdelingendienst

Deurne: Verdachte winkeldiefstal aangehouden
Dinsdagmiddag rond 14.35 uur is in een winkel op de St. Jozefstraat een 15-jarige jongen uit Deurne aangehouden. Hij nam daar een pakje snoep van 1,67 Euro weg zonder deze aan de kassa af te rekenen. De aangehouden verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Voor verdere afhandeling is hij overgedragen aan buro Halt.

Deurne: Snelheidscontrole
Dinsdagmiddag tussen 14.30 en 15.15 uur is op de Vlierdenseweg een snelheidscontrole gehouden. 4 automobilisten kregen een proces-verbaal omdat zij harder reden dan de toege-stane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 61 km/u.

Asten: Aanrijding met gewonde
Dinsdagmiddag rond 14.40 uur raakte bij een aanrijding op de splitsing t Hoogvelt Ommel-seweg een 59-jarige fietser uit Someren gewond. Hij fietste over het fietspad van de Ommelseweg genoemde splitsing op richting Asten-centrum. Een 58-jarige automobilist uit Asten die over t Hoogvelt naar de splitsing reed, sloeg daar linksaf en verleende niet de vrije doorgang aan de fietser. De fietser klaagde over een pijnlijke arm en liep diverse schrammen op.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Dinsdagmiddag tussen 14.50 en 17.00 uur is op de Run 4200 (voorheen de Ontginningsweg) een snelheidscontrole gehouden. 595 voertuigen zijn gecontroleerd. 91 daarvan reden snel-ler dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 78 km/u.

Budel: Diefstal uit schuur
Maandag tussen 17.00 en 19.00 uur zijn uit een schuur van een woning aan de Midbuulweg, een cirkelzaag, een slijpmachine en een schuurmachine gestolen. De schuur was niet afge-sloten.

Budel: Snelheidscontrole
Dinsdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur is op de Geuzendijk een snelheidscontrole gehouden. 54 voertuigen zijn gecontroleerd. 4 daarvan reden sneller dan 80 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 112 km/u.

Geldrop: Verdachte aangehouden
Naar aanleiding van een onderzoek is op dinsdagmorgen rond 9.05 uur op de LN Der Vier Heemskinderen een 37-jarige man uit Someren aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling gepleegd op vrijdag 30 november 2001 te Mierlo. Hij mishandelde daar op de Burg. Van Lokvenstraat een 38-jarige man uit Mierlo. De verdachte is voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.