Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Telecomadvies.nl eerste webwinkel met GPRS abonnementen

Rotterdam, 16 Januari 2002- Als eerste Nederlands webwinkel start Telecomadvies.nl vandaag met de online verkoop van GPRS abonnementen. Begin december 2001 was het Telfort die uiteindelijk met de primeur aan de haal ging door als eerste GRPS voor consumenten aan te bieden, enkele uren later gevolgd door BEN.

Nu beide operators na enige voorbereiding ook echt klaar zijn om de GRPS diensten voor consumenten af te sluiten biedt Telecomadvies.nl als eerste online telecom winkel de mogelijkheid GRPS abonnementen via de site af te sluiten. Gestart wordt met de online verkoop van Telfort Clarity GPRS abonnementen, op korte termijn uitgebreid met BEN GPRS.

GPRS diensten van Dutchtone, Libertel en KPN gericht op de consumenten markt laten nog even op zich wachten maar bezoekers van de webwinkel kunnen zich nu reeds door middel van het GPRS alarm inschrijven om een herinnering te ontvangen bij beschikbaarheid. Het invullen van naam, emailadres en gewenste aanbieder is genoeg om tijdig door Telecomadvies.nl te worden herinnerd aan de mogelijkheid een GPRS contract bij KPN, Libertel of Dutchtone af te sluiten.

Zakelijk geinteresseerden konden al langer persoonlijk contact opnemen met Telecomadvies.nl voor een advies op maat aangaande introductie en gebruik van deze dienst.

Telecomadvies.nl biedt haar bezoekers naast het GPRS alarm ook handige hulpmiddelen als het abonnements alarm en de ADSL postcode checker en is het grootste Nederlandse telecom warenhuis op internet met een portfolio aan vaste- en mobiele producten en abonnementen voor internet toegang.