APB FINANCIAL LLC

APB breidt Europese aanwezigheid uit via dochteronderneming First Energy
Brokers

Louisville, Kentucky - First Energy Brokers AS, een 100% dochteronderneming van APB Financial LLC (APB), maakte vandaag bekend dat hun Europese aanwezigheid wordt uitgebreid met de opening van een kantoor in Amsterdam.

Het kantoor in Amsterdam zal zich aanvankelijk richten op de bediening van de Nederlandse energiemarkt, die tot op heden vanuit Bergen, Noorwegen, plaatsvond. De locatie van het kantoor zal de positie van First Energy Brokers versterken als belangrijke elektriciteitsmakelaar op de Nederlandse markt. Het kantoor heeft 4 makelaars in dienst en wordt geleid door Edwin Sijssens.

Het nieuwe kantoor van First Energy Brokers is in de Teleport Towers, Office: 10.13, Kingsfordweg 151, 1043 GR Amsterdam, Sloterdijk. U kunt rechtstreeks met het kantoor in Amsterdam contact opnemen via tel.: (020) 799 84 00.

'Onze aanwezigheid in Amsterdam is een bewijs ervoor, dat wij voortdurend bezig zijn een positie in te nemen om van daaruit te profiteren van opkomende markten en om hoogwaardige service te bieden op een mondiaal niveau,' aldus Dennis Crum, Chairman en CEO van APB.

APB Financial LLC, inclusief de 100% dochterondernemingen Norwegian Energy Brokers AS en First Energy Brokers AS, biedt full-service productmakelaardij op de parallelmarkt met informatie en technologie om kopers en verkopers samen te brengen. Het productaanbod van de onderneming omvat elektriciteit, aardgas, kolen en overige aan energie gerelateerde producten in meer dan zeven landen. APB biedt klanten via een on-line beurs, truequote.com, real-time prijsontdekking en
-uitvoering. Het hoofdkantoor van APB staat in Louisville, Kentucky, en er zijn filialen in Houston, Chapel Hill, Bergen en Amsterdam. Meer informatie kunt u vinden op: www.apbenergy.com, www.firstenergy.no of u kunt telefonisch contact opnemen met Lee Ann Zoeller via: +1 (502) 212-4906.

Website: http://www.truequote.com

http://www.firstenergy.no

http://www.apbenergy.com

Lee Ann Zoeller, APB Financial LLC, +1 502-212-4906, of leeann.zoeller@apbenergy.com, of Karl-Ove Tvedt, First Energy Brokers AS,
55 60 44 01, of karl-ove.tvedt@neb.no

16 jan 02 13:00