Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-01-2002
Politieberichten district Eemland noord, 10.15 uur

Bestuurder rijdt door na aanrijding

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG - Dinsdagmiddag ontstond op de Kronkels een aanrijding waarbij de veroorzaker doorreed.

Op de Kronkels werden agenten aangesproken door een 30-jarige vrouw uit Bunschoten/Spakenburg. De vrouw was aangereden door een automobilist welke vervolgens doorreed. Ze herkende deze automobilist echter als de 44-jarige man uit Bunschoten/Spakenburg. De agenten gingen naar het huisadres van de veroorzaker en belde aan. Niemand deed echter open.

Eenmaal terug op het bureau bleek dat er een aandachtsvestiging uitstond voor de man en dat zijn motorvoertuig in beslag genomen kon worden. De agenten hebben uiteindelijk de 44-jarige verdachte in zijn woning aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Bij de aanrijding onstond alleen blikschade.

Verlichtingscontrole

SOEST - Op de Dorpsstreek heeft de politie dinsdagavond een verlichtingscontrole uitgevoerd. Tussen 19.45 uur en 20.15 uur werd één proces verbaal uitgeschreven voor het niet in orde hebben van de verlichting.

Alcoholcontrole

BAARN - Op de Zandheuvelweg werd dinsdagavond gecontroleerd op het rijden onder invloed. Tussen 19.45 uur en 21.15 uur werden 67 blaastesten afgenomen. Geen van de bestuurders had gedronken.