Gemeente Lisse

VERKEER EN VERVOER

Uitbreiding parkeerterrein Lisbloemstraat
Voor de uitbreiding van het parkeerterrein aan de Kanaalstraat hebben wij een inrichtingsplan gemaakt. Daarnaast willen wij een deel van het reeds bestaande parkeerterrein herinrichten en de verharding herstraten.

Het plein is direct na de sloop van de Lisbloemstraat ingericht als tijdelijk parkeerterrein. Met het ontwerp willen wij van een tijdelijke inrichting naar de definitieve inrichting van het plein gaan. Het parkeerterrein wordt met het nodige groen (bomen en struiken) aangelegd. Aan de kant van de Kanaalstraat komt op de erfgrens een stalen hekwerk van ca. 1 meter hoog om het groen te beschermen. De nieuwe parkeervakken worden op eenzelfde wijze ingericht als op het reeds bestaande pleintje grenzend aan het Lisbloemplein. Het parkeerterrein wordt ingericht voor gebruik van de parkeerkaart (blauwe zone).

Het plan ligt ter inzage van 14 januari tot en met 8 februari a.s. U kunt het plan inzien op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur bij de afdeling Weg- en Waterbouw. Gedurende deze periode kunt u uw reactie kenbaar maken.