Gemeente Lisse

BOUWEN EN WONEN

Aanvragen
Aanvragen om bouwvergunningen en melding van een bouwvoornemen zijn ingekomen van:

Mendeldreef 173 vergroten woning
Centaurstraat 18 plaatsen tuinhuis
Mesdagstraat 2F bouw dakkapel achterzijde Nassaustraat 15 bouw volière + afdak naast schuur Heereweg 141 vergroten woning
Grachtweg 9 vernieuwen en vergroten woning

Voorgenomen vrijstellingen

Kanaalstraat 88 bouwen winkelpand met twee woningen

Het bouwplan ligt van 18 t/m 31 januari 2002 ter inzage. Als u bedenkingen heeft tegen het verlenen van een vrijstelling dan kunt u dit uiterlijk 31 januari 2002 en uitsluitend schriftelijk melden bij het college van burgemeester en wethouders.


1e Poellaan 64 vergroten woning + berging

Het bouwplan ligt van 18 januari t/m 14 februari 2002 ter inzage. Als u bedenkingen heeft tegen het verlenen van een vrijstelling dan kunt u dit uiterlijk 14 februari 2002 en uitsluitend schriftelijk melden bij het college van burgemeester en wethouders.

Besluiten
Verleende bouwvergunningen:

vijver Anna Blamandreef / Fien de la Mardreef maken fundering kunstwerk
Noorderkroon 27 veranderen kapconstructie en gevelwijziging Heereweg 107 vergroten garage

Bent u van mening dat u door één of meerdere besluiten in uw belang bent getroffen? Dan kunt u een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. U moet dat doen binnen 6 weken na de dag dat de vergunning of de reactie op de melding naar de aanvrager is verzonden. Wilt u precies weten wanneer het besluit is verzonden? Neemt u dan contact op met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting.

Voor alle informatie over bouwplannen, vrijstellingen en vergunningen en voor inlichtingen over bouwen kunt u van maandag t/m vrijdag van 08.30 t/m 12.30 uur terecht bij deze afdeling, kamer 119 of u belt (0252) 433170.