Gemeente Lisse

WET MILIEUBEHEER

Kennisgeving
Verleende vergunning
Burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse hebben de voorschriften gewijzigd behorende bij de Wet milieubeheervergunning van:

O/K Packaging Systems B.V. te Lisse, aan wie op 12 mei 1993 een ver­ gunning is verleend voor het veranderen van een bedrijf voor ontwerp en assemblage van inpakmachines aan de Heereweg 441a te Lisse.

De wijziging van de voorschriften is volgens hen noodzakelijk omdat de vergunning ontoereikend is. De nieuwe voorschriften zullen in het belang van de bescherming van het milieu worden gesteld en hebben betrekking op afval(preventie), energie en afvalwater en keuring van gasflessen .

Inzage
De beschikking en de overige van belang zijnde stukken liggen ter inzage van 18 januari tot en met 28 februari 2002 bij de afdeling Milieu en Bouwkunde:


- op werkdagen van 08.30-12.30 uur en


- (na telefonische afspraak, telefoon 433182) op werkdagen van 13.00-17.00 uur en iedere donderdagavond.

Op verzoek kunt u een mondelinge toelichting krijgen.

Beroep
Tot en met 28 februari 2002 kunnen belanghebbenden, die kunnen aantonen in een eerder stadium redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest bedenkingen in te dienen tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De vergunning wordt onmiddellijk na de beroepstermijn van kracht tenzij:


- vóór deze datum een verzoek om schorsing of voorlopige voorziening is gedaan. Dit verzoek moet u richten aan de Voorzitter van de hiervoor genoemde Afdeling. De vergunning wordt in dat geval niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.