Gemeente Alphen aan den Rijn


Verkeersmaatregel Raadhuisstraat

Op 3 januari 2002 is door burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn besloten tot het instellen van een parkeerverbod middels bebording in een gedeelte van de Raadhuisstraat. Sinds de uitbreiding van het betaald parkeren in het centrumgebied wordt in de Raadhuisstraat ten zuiden van de Swaenswijkbrug aan de westzijde van de rijbaan frequent geparkeerd. De beperkte rijbaanbreedte laat het echter niet toe dat hier wordt geparkeerd waardoor doorstromingsproblemen ontstaan. Verder wordt het uitzicht op van de brug komende fietsers belemmerd. Derhalve wordt over een lengte van 250 meter aan de westzijde van de Raadhuisstraat ten zuiden van de Swaenswijkbrug een parkeerverbod ingesteld. De bebording is inmiddels geplaatst.

Het besluit zal tot en met woensdag 27 februari 2002 ter inzage liggen bij het Informatiecentrum op het Stadskantoor, Castellumstraat 6 te Alphen aan den Rijn.

Tegen deze maatregel kan door belanghebbenden, binnen zes weken na deze bekendmaking, een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 13, 2400 AA, Alphen aan den Rijn.

De indiener van het bezwaarschrift kan, als onverwijlde spoed dat
-gelet op de betrokken belangen- vereist, tevens een voorlopige voorziening vragen bij de president van de rechtbank, postbus 20302, 2500 EH te Den Haag.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 16 januari 2002 laatste wijziging