Ingezonden persbericht


PROGRESS SOFTWARE KONDIGT ON LINE DISASTER RECOVERY DIENSTEN

VOOR KLANTEN AAN

Nieuwe service vormt uitbreiding op ASPensm Managed Services Programma en verzekert

businesscontinuïteit en informatieveiligheid voor Progress-bedrijfstoepassingen

Capelle aan den IJssel, 16 januari 2002 Progress Software, een toonaangevende leverancier voor de bouw van e-businessoplossingen, kondigt de introductie aan van haar eerste disaster recovery-diensten in het kader van het ASPen Managed Services program. ASPen Disaster Recovery is de allereerste service die specifiek bestemd is voor de meer dan 40.000 bedrijven, verspreid over de hele wereld, die Progress-gebaseerde toepassingen gebruiken.

ASPen Disaster Recovery, de jongste telg van de ASPen Managed Services familie, is een online dienstenpakket voor organisaties die behoefte hebben aan een kostenefficiënt, sterk geautomatiseerd disaster recovery-systeem voor hun Progress-gebaseerde bedrijfstoepassingen. De service wordt verzekerd door de data centra van Progress Software en biedt bedrijven de mogelijkheid om een disaster recovery oplossing te implementeren die beantwoordt aan hun specifieke bedrijfsbehoeften, met inbegrip van budgetparameters, het tempo van de gegevensback-up en de gewenste tijdspanne voor het systeemherstel.

ASPen Disaster Recovery omvat drie fundamentele diensten:


· Gegevensback-up ¾ Verzekert de volledig geautomatiseerde back-up van belangrijke gegevensbestanden en after-image -bestanden, beschikbaar voor on-site reconstructie.

· Omgevingsback-up ¾ Verzekert de volledig geautomatiseerde back-up van gegevensbestanden en 'after-image'-bestanden, evenals database-, toepassings- en door de eindgebruiker configureerbare omgevingen en zorgt ervoor dat deze back-ups permanent beschikbaar zijn voor on-site reconstructie.

· Hot Standby ¾ Voorziet in een volledig 'spiegelsysteem' dat ogenblikkelijk 'live' kan gaan als primair systeem wanneer het on-site systeem het laat afweten.
Eén van de eerste bedrijven die gebruik maken van de nieuwe service is Software Plus, gevestigd in New Jersey en een toonaangevende leverancier van systemen voor personeelsbeleid, salarisbeheer en financieel beheer die de informatie ondersteunen van drie miljoen personeelsleden in verscheidene bedrijven in heel de wereld. Als we deze oplossing zelf hadden moeten bouwen, had dit een aanzienlijke investering in hulpmiddelen en kapitaal gevergd", aldus Michael Mark, chief executive officer van Software Plus. Wij hebben verscheidene disaster recovery-oplossingen onder de loep genomen, maar de ASPen-service bleek met voorsprong de meest kostenefficiënte en ook de meest betrouwbare te zijn. Met ASPen Disaster Recovery kunnen wij er zeker van zijn dat onze informatie veilig is, door welke crisis we ook heen zouden moeten."

Over The Progress Company

The Progress Company is een mondiale leverancier van softwaretechnologie en diensten voor de ontwikkeling, de implementatie, de integratie en het beheer van oplossingen voor e-business. Het bedrijf levert een volledige reeks producten, met inbegrip van hulpmiddelen voor de ontwikkeling van toepassingen, SonicMQ, de toonaangevende messaging server voor e-business, en de meest gebruikte, voordeligste geïntegreerde database van de sector. Onder zijn partners telt The Progress Company meer dan 2.000 onafhankelijke softwareleveranciers (Independent Software Vendors ISV s) en leveranciers van toepassingsdiensten (Application Service Providers ASP s) die jaarlijks voor meer dan 5 miljard USD op Progressâ gebaseerde toepassingen en aanverwante diensten omzetten. Meer dan 40.000 organisaties in meer dan 100 landen waaronder 70% van de Fortune 100-bedrijven vertrouwen op toepassingen die op Progress Software gebaseerd zijn. The Progress Company, een werkbedrijf van Progress Software Corporation (NASDAQ:PRGS), heeft zijn hoofdkwartier in Bedford, Massachusetts, en kan worden bereikt op het web www.progress.com .

Over Software Plus

De oplossingen voor personeels- en salarisbeheer van Software Plus ondersteunen en brede waaier van platforms en kunnen via het Application Service Provider (ASP) model geïmplementeerd worden als Internet-gebaseerde toepassing. Software Plus biedt ook een webgebaseerd selfservice tool voor werknemers en outsourcing-mogelijkheden aan. Voor nadere informatie kunt u terecht op de website van Software Plus op www.softwareplus.com.