QAD benoemt José de Vos tot Service Director

Nieuwegein, 16 januari 2002 - QAD, leverancier van e-business-oplossingen voor industrie, handel en elektronische marktplaatsen, heeft José de Vos benoemd tot Service Director. De Vos zal zich in deze functie richten op de proactieve ondersteuning van de klanten van QAD in Nederland.

In haar nieuwe functie van Service Director zal José de Vos zorg dragen voor de organisatie en uitvoering van de totale dienstverlening op het gebied van implementatie en gebruik van de QAD-oplossingen.

"Vooral in het huidige economische klimaat is een snelle Return on Investment cruciaal voor onze klanten. Door onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen, kunnen onze klanten sneller resultaat boeken met onze producten", zegt José de Vos. "Onze producten, zoals QAD eQ, de elektronische marktplaats voor bedrijven, en MFG/Pro eB, ons bedrijfsinformatiesysteem dat de ERP-basis vormt voor productiebedrijven, bieden onze klanten een nieuwe intelligente manier van samenwerken in de logistieke keten. Hoe sneller deze systemen de processen van onze klanten optimaal ondersteunen, hoe sneller de klanten daar de concrete voordelen van kunnen plukken in de zin van besparingen en verbeterde samenwerking met hun handelsrelaties. Op dit gebied heeft QAD altijd vooropgelopen en die naam willen we ook hooghouden."

José de Vos is afkomstig van Digimaster in Hoofddorp, dat zich richt op de detachering van ICT-specialisten. Daar was zij als Operations Manager verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de totale dienstverlening. Eerder was zij werkzaam bij SAP Nederland als Manager Education & Trainingen en als Senior Consultant, en bij Oracle Nederland als Applications Consultant voor Oracle Financials. De Vos startte haar loopbaan als programmeur/analist bij Cap Gemini in Utrecht.

Een foto van José de Vos is op verzoek verkrijgbaar via Fleur van der Haar van Lammers van Toorenburg PR, tel. 030 - 65 65 070.

QAD
QAD levert waardevolle oplossingen voor collaborative commerce, waarmee internationale ondernemingen hun uiteenlopende zakelijke processen kunnen synchroniseren en hun marktpenetratie kunnen vergroten. AT&T, Coca-Cola, Ford, Ingersoll-Rand, Johnson & Johnson, Quaker en Unilever zijn slechts enkele van de ruim 5.000 ondernemingen, verspreid over 86 landen, die gebruikmaken van QAD-producten. Leverbaar in 26 talen, ondersteunen de QAD-oplossingen de bedrijfsprocessen van industriële ondernemingen in de sectoren automotive, consumentengoederen, elektronica, levensmiddelen en dranken, en industriële en medische apparatuur.
Meer informatie over QAD is te vinden op de QAD-website: www.qad.com



Ingezonden persbericht