Selligent stelt Freddy Nurski aan als vice president Noord-Europa

Amersfoort, 16 januari 2002 - Selligent, Europees producent van CRM (Customer Relationship Management) oplossingen met snel en hoog rendement (ROI), heeft Freddy Nurski aangetrokken om de functie VP Northern Europe op zich te nemen. Freddy Nurski heeft meer dan 20 jaar ervaring in consultancy, sales en account management bij internationale dienstenbedrijven als Accenture (voorheen Andersen Consulting), GE, ISS Europe en S1.

Hij zal leiding geven aan Selligent's internationale expansie in Noord-Europa
en vanuit Amersfoort in Nederland opereren. Als VP Northern Europe zal hij verantwoordelijk zijn voor Selligent's verkoopskanalen in Benelux, UK en Scandinavië. Deze aanstelling maakt deel uit van de expansiepolitiek van Selligent in Europa. In Frankrijk, Spanje en Italië heeft deze CRM-leverancier reeds een aanzienlijk marktaandeel verworven.

Bij S1 was Freddy als VP European Sales en VP Strategic Alliances verantwoordelijk voor de commerciële integratie van S1's Europese acquisitie (FICS, een van oorsprong Belgische software dienstverlener met operaties in 7 landen) alsook voor het opzetten van S1's directe en indirecte verkoopskanalen. Voordien spendeerde Freddy Nurski 13 jaar bij het technologiebedrijf GE (General Electric) Information Services. Na een aantal Europese management assignments introduceerde hij Key Account Management programma's op internationaal niveau.
Selligents CEO (Chief Executive Officer), André Lejeune becommentarieert: "Freddy's aanstelling is een onderdeel van Selligent's initiatief om te groeien in Europa. Zijn internationale management- en verkoopervaringen, en ons programma om business partners te selecteren en te ondersteunen, zullen Selligent in staat stellen het huidige marktaandeel te vergroten."

"De producten van Selligent kunnen makkelijk concurreren met de grote spelers," aldus Nurski, "en ze zijn beter aangepast aan de diverse Europese culturen. Bovendien zijn de oplossingen ook betaalbaar en garanderen ze een snelle ROI voor middelgrote en grote ondernemingen. Selligent voorziet ook een aanbod op maat van de verschillende bedrijfssectoren. Selligent ként deze sectoren en begrijpt de specifieke bedrijfsprocessen ervan."

Over Selligent
Selligent is een belangrijk Europese producent van oplossingen voor het beheer van klantenrelaties (Customer Relationship Management) en e-business waarbij optimaal rekening wordt gehouden met de meest diverse culturen, lokale bedrijfsregels, talen en valuta. De software van Selligent biedt een snel rendement (ROI), reduceert de totale exploitatiekost, en beheert tegelijkertijd de volledige relatiecyclus met klanten van prospectfase tot klantenbinding. Daarenboven garandeert de integratie van het unieke Global & Local lokale vrijheid met behoud van een bedrijfsbrede consistentie. De meer dan 30.500 gebruikers worden geruggensteund door een uitgebreid distributienetwerk dat aanwezig is op de belangrijkste internationale markten. In 2000 zag Selligent haar omzet met 64% stijgen; de verkoop van licenties steeg zelfs met 120%. Bijkomende informatie is beschikbaar op de website: http://www.selligent.com/nl.

Voor meer informatie
Presscom PR & Marketing b.v.
Madeleine Kok/Theo Vrugt
Tel: 030-6051415
e-mail: l.t.vrugt@inter.nl.net
Internationaal hoofdkantoor Selligent
Gerlinde Houbrechts, tel: +32 71 349 862, fax +32 71 258 090, e-mail: gerlinde.houbrechts@selligent.com
Patrica Duponcheel, tel: +32 71 25 80 97, fax +32 71 25 80 90, e-mail: patricia.duponcheel@selligent.com