Amsterdam RAI

RecreaTech 2002
26 nov 2001

BRANCHE TOONT VEEL ANIMO VOOR RECREATECH 2002

16 tot en met 18 januari in Ahoy' Rotterdam

De vooruitzichten voor de vakbeurs RecreaTech 2002 zijn veelbelovend. De organisatoren Amsterdam RAI en Ahoy' Rotterdam rekenen op ongeveer 80 exposanten, die hun diensten en producten voor de recreatie- en vrijetijdsbranche zullen presenteren. Hiermee komt de vakbeurs RecreaTech tegemoet aan de wens van de recreatiebranche, die dit najaar haar voorkeur uitsprak voor een jaarlijks evenement. In de oneven jaren blijft RecreaTech onderdeel van de vakbeurs Splashure, Sport & RecreaTech. RecreaTech vindt plaats van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 januari 2002 in Ahoy' Rotterdam.

Ontmoetingsplek voor recreatiebranche
RecreaTech richt zich op ondernemers, bestuurders, exploitanten en beleids-medewerkers op het gebied van recreatie en
vrijetijdsbesteding. De exposanten bieden een wijde range van producten aan waaronder speeltoestellen, park- en straatmeubilair, toegangscontrolesystemen, instructie-, les- en spelmaterialen, zwembadtechnieken, groenvoorziening en specifieke
automatiseringsdiensten. Voor bezoekers valt de beurs in de juiste periode, aangezien de investeringsruimte voor het komende jaar dan inmiddels bekend is. De organisatoren verwachten bezoekers aan te trekken die een hoge beslissingsbevoegdheid hebben binnen de aankoopprocessen van hun bedrijf of organisatie. Voor de beurs Splashure, Sport & RecreaTech 2001 had 86% van alle bezoekers aankoopbevoegdheid. Naast het belang van zakendoen, speelt RecreaTech ook een belangrijke rol op het gebied van relatiemarketing. Veel exposanten hebben te kennen gegeven behoefte te hebben aan een jaarlijks evenement waar ze hun klanten, relaties en collega's kunnen treffen. Niet alleen om hun nieuwste producten te kunnen tonen, maar ook om de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied uit te wisselen.

Voorregistratie via internet voor gratis toegangskaart RecreaTech is gratis toegankelijk voor vakbezoekers. Voorregistratie vindt plaats via de internetsite www.ssr-events.nl. Na het invullen van de gegevens ontvangt de aangemelde bezoeker een e-mail bevestiging die tevens het toegangsbewijs is. GeĂŻnteresseerden die geen toegang tot internet hebben, kunnen een uitnodigingskaart opvragen bij Amsterdam RAI, Lianne Lettink, telefoon: 020 - 549 12 12.

RecreaTech 2002
RecreaTech vindt plaats van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 januari 2002 in Ahoy' Rotterdam. De vakbeurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op www.ssr-events is vanaf december meer informatie te vinden over de beurs.

Amsterdam, 26 november 2001