Ingezonden persbericht


1e384e.jpg

Internet Society Nederland
Persuitnodiging

INTERNET SOCIETY NEDERLAND DECEMBER 2001/JANUARI 2002

De vereniging voor internetminded professionals, beleidsmakers en doordenkers in Nederland. Wordt lid!

Nieuwjaarslezing en borrel
16 januari 2002

Om het nieuwe verenigingsjaar te openen, organiseert Internet Society Nederland ieder jaar een bijzondere activiteit. Op woensdag 16 januari zal voorafgaand aan de traditionele nieuwjaarsborrel een zeer exclusieve lezing worden gegeven door de vooraanstaande Amerikaanse internetexpert Fred Baker. Fred Baker is lid van de Internet Architecture Board (IAB), het hoogste internationale orgaan dat de ontwikkeling van het internet overziet. Daarvoor was hij van 1996 tot 2001 voorzitter van de IETF. De lezing wordt ingeleid door dhr. G. Veenstra, directeur Bijzondere Inlichtingenmiddelen van de Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD).

Het thema van de voordracht is 'Internet en de geheime diensten: onderscheppen van informatie op het internet'. Met projecten als Carnivore, Echelon en de ontwikkelingen sinds de aanslagen in de VS is dit een uitermate relevant en actueel onderwerp.

U bent bij deze bijeenkomst van harte welkom. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tijdig reserveren is daarom gewenst via Esther Roseleur.

Lokatie en tijd

Wanneer: Woensdag 16 januari 2002
Waar: CWI, Kruislaan 413, Amsterdam (Turingzaal, Z 011) (routebeschrijving) Duur van de bijeenkomst: lezing 16.30 uur tot 18.00, daarna borrel tot 20.00 uur. Kosten: gratis voor ISOC-leden en pers, 20 Euro voor introduce(e)s

De lezing wordt mede georganiseerd door de Advanced Internet Research-groep van de Universiteit van Amsterdam. De nieuwjaarsborrel wordt samen met W3C NL georganiseerd. Kom onder het genot van een hapje en drankje met de belangrijkste representanten uit de Nederlandse internetsector het nieuwe jaar in luiden.

Meer info: website ISOC.nl Persinlichtingen: Michiel Leenaars Plaatsen reserveren: Esther Roseleur.

Eerder op de dag wordt voor de liefhebber ook een masterclass georganiseerd over MANET routing. Voor meer informatie over deze en andere kennisbijeenkomsten van ISOC.nl, of over de Internet Engineering Task Force, neem contact op met het bureau van ISOC.nl.

Meer interessante evenementen in de agenda van ISOC Nederland 1e3862.jpg

(c) Dit bericht is een uitgave van de vereniging Internet Society Nederland voor haar leden en geinteresseerden. Het verder verspreiden van dit bericht is toegestaan. De in dit bericht opgenomen verwijzingen naar kortingen en voordelen zijn alleen van toepassing voor geregistreerde leden van de Internet Society Nederland. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Medewerkers van participanten van de Internet Society Nederland kunnen zich via http://isoc.nl gratis laten registeren als lid, mits het aantal slots van deze participant toereikend is. Voor personen die niet aan een participant zijn verbonden kost het lidmaatschap 100 EURO/jaar.

Dit bericht is verstuurd aan , persbericht@nieuwsbank.nl.